Economic

Are business-uri de zeci de milioane de euro și schimbă TOTAL cel mai important eveniment al mediului de afaceri

Cel mai cunoscu eveniment al mediului de business de pe plan local, Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani, se va schimba TOTAL din acest an.

Noul președinte al Camerei de Comerț este omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Grupului de firme Elsaco.

 

Acesta spune că formatul de până acum al Balului Oamenilor de Afaceri, când erau premiate și business-manii din Topul județean al firmelor, nu mai poate continua ca până acum.

”Este un eveniment la care cel care câștigă trebuie să fie ascultat, nu discursul prefectului este important. Dacă ia premiu pentru cercetare-inovare, trebuie să ne spună ce a făcut, trebuie să-l asculți, poate înveți ceva. E bine să mâncăm și să dansăm, dar e important să vorbim. Mă gândesc la cu totul altceva, chiar dacă e în decembrie și lumea se gândește la artificii, cei care produc bani trebuie să fie importanți”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani.

 

Este de așteptat ca Iftime, în colaborare cu Carmen Panțiru, președinte executiv al Camerei, să gândeasc un format al Balului Oamenilor de Afaceri în care business-manii premiați la cele mai importante categorii să ia cuvântul pentru a-și prezenta afacerea și ce a făcut-o de succes.