Economic

Omul de afaceri care a modernizat trei aeroporturi spune că îl va susține pe Iftime în revitalizarea Camerei de Comerț

Tehnic Asist Botoșani
Tehnic Asist Botoșani

Este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri și are singura firmă din județ și una dintre puținele din țară care a modernizat trei aeroporturi își anunță susținerea față de Valeriu Iftime în proiectul de revitalizare a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a județului Botoșani.

Acesta spune că abia de acum sunt șanse ca în viața economică a județului să fie prezentă și Camera de Comerț.



”Este un lucru bun faptul că Valeriu Iftime a devenit președinte al Camerei de Comerț. Dacă poate să revină Camera în viața economică? Poate să revină, pentru că până acum nu a fost. Ar trebui să revină și cu Valeriu Iftime are șanse. Până acum a fost decorativ să premieze oamenii de afaceri pe ce muncesc ei, fără niciun aport din partea ei. În cazul în care Valeriu prezintă un proiect, și sigur va prezenta, eu îl voi susține, noi îl vom susține, pentru că nu are cum să fie un proiect rău”, a declarat omul de afaceri Mirel Vlas, care deține compania Tehnic Asist.

 

Firma botoșăneană Tehnic Asist a modernizat trei aeroporturi, cele din Suceava, Satu Mare și Tulcea, fiind una dintre puținele din țară care au un astel de portofoliu.

Compania condusă de Mirel Vlas are o parte din business derulată în județul Satu Mare și este una dintre cele mai importante afaceri plătitoare de impozite în județul Botoșani, având câteva sute de angajați și fiind printre premiante la capitolul cifră de afaceri și profit.