Iftime a chemat business-manii locali și străini la cea mai importantă întâlnire a mediului de afaceri

0

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani

La mijlocul săptămânii viitoare are loc cea mai importantă întâlnire a oamenilor de afaceri din ultimii ani deoarece va fi primul pas pe care business-manii locali vor să-l facă pentru revitalizarea Camerei de Comerț, după ce conducerea a fost preluată de Valeriu Iftime, fondatorul Elsaco.

Miercuri 14.02.2018, începând cu ora 12.00, la Hotel Rapsodia va avea loc prima întâlnire din acest an a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani cu reprezentanții mediului de afaceri din Botoșani.Cu această ocazie se va discuta și despre constituirea unui Consiliu Economic Consultativ.

La întâlnirea convocată de Valeriu Iftime au fost invitați și investitorii străină din județ.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani își propune să inventarieze problemele cu care se confruntă firmele botoșănene și să identifice soluții pentru rezolvarea acestora. În acest scop va avea loc o întâlnire cu reprezentații companiilor din județ miercuri, 14.02.2018, la Hotel Rapsodia.

 

 

 

Cu această ocazie se va discuta și despre constituirea unui Consiliu Economic Consultativ la nivelul județului, entitate care va susține interesele companiilor botoșănene și va aduce la cunoștința factorilor de decizie de la nivelul județului problemele cu care se confruntă mediul de afaceri local. De asemenea, Consiliul va pune în legătură directă firmele și autoritățile locale, în cadrul unor evenimente cu tematică specifică.