Economic

Un apicultor va livra miere de albine către o fabrică pentru a fi produse cereale cu miere naturală

O fabrică din Botoșani va produce cereale cu miere de albine naturală. 

 

Unul dintre cei mai cunoscuți apicultori din Botoșani va livra miere de albine pentru o singurul producător de cereale expandate din regiune și în urma acestei colaborări se vor produce cereale cu miere.

 

Este vorba despre o colaborare dintre cunoscutul apicultor Iustin Marineac și producătorul de cereale expandate Doma Botoșani.

 



 

Anunțul a fost făcut de apicultor în timpul emisiunii Dialog Deschis, de la Tele M, moderată de jurnalistul Răzvan Sauciuc.

”Am discutat vineri și am dus un lot de miere pentru teste cu domnul Huțanu, de la Doma, vrea să scoată cereale cu miere de albine. Este un produs nou care se va vinde pe la magazinele Pita, Ovisim. În două zile va fi gata produsul pentru teste. Și eu aștept pentru că dă bine și pentru ferma mea. Consumatorii vor avea garanția că există și miere și e din ferma mea în acest produs”, a declarat Iustin Marineac.

 

 

 

Cerealele expandate produse de Doma Botoșani sunt obținute din cereale naturale cultivate în județul Botoșani și în cele limitrofe, iar colaborarea cu Ferma Marineac va aduce pe rafturile magazinelor produse naturale.

De asemenea, Doma Botoșani produce pufarine pentru retailerul german Lidl, producătorul local fiind supus periodic unor serii întregi de verificări în ceea ce privește calitatea.

 

 

loading…

 

Producătorul local de miere de albine, care vinde sub brandul Ferma Marineac, livrează miere în țări precum Anglia, Austria, Germania, Italia.

Pe lângă mierea de salcâm, tei, polifloră și rapiță, Marineac produce și borcane cu miere în trei culori, cu trei tipuri de miere distinctă în același recipient, dar și miere din flori de zmeură și alte produse derivate unice pe piață.