Economic

Peste un milion de euro cu cei mai buni burgeri, cea mai apreciată pizza, mâncare tradițională și muzică LIVE

Ștefana și Paul Tomescu, proprietarii Restaurantului La Strada

Rețeta succesului: un business început în 2001 a ajuns în vârful mediului de afaceri local în domeniul său de activitate. Unul dintre cele mai căutate restaurante din zona centrală a municipiului Botoșani a reușit să depășească pragul de 1 milion de euro cifră de afaceri și să treacă de un profit brut de 715.000 lei.

Rezultate companiei Ernesto Lounge SRL care deține Restaurantul La Strada, au fost premiate de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani, la Balul oamenilor de afaceri, eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

 

 

loading…

Astfel, potrivit sursei citate, Ernesto Lounge, companie deținută de omul de afaceri Paul Tomescu, a avut în 2017 o cifră de afaceri de 5,1 milioane lei, echivalentul a 1,1 milioane euro, și un profit brut de 715.000 lei, rezultate care plasează compania lui Paul Tomescu pe locul doi la categoria Restaurante.

 

La Strada reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție pentru botoșăneni și pentru turiștii care vin în Botoșani, cel care a revoluționat piața locală prin calitatea oferită, de la ciorbele și tochiturile tradiționale, la pizza, paste și cei mai buni burgeri.

 

Ani la rând, în La Strada au cântat LIVE nume grele ale muzicii românești, au avut loc spectacole de stad-up comedy, seri tematice, prezentări de vinuri, iar vedetele care vin la Botoșani în concert sunt obișnuite să mănânce în restaurantul condus de Paul Tomescu.

 

Cu zeci de angajați, cu afaceri de peste un milion de euro care se regăsesc și pe orizontal în economia locală, dat fiind faptul că La Strada folosește carne de la o companie din Botoșani și produse lactate de la câțiva producători autohtoni, totul ”asezonat” cu niște bucătari de excepție, au făcut din restaurantul de pe Pietonalul Unirii unul dintre cele mai apreciate din Botoșani, atât din punct de vedere al numărului de clienți, cât și din cel al rezultatelor economice care au atras premiile Camerei de Comerț.

 

Un aspect extrem de important este acela că Ernesto Lounge a obținut rezultatele economice amintite din activitatea Restaurantului La Strada, fără a avea și alte business-uri dezvoltate în alte domenii.

De curând, La Strada a renunțat la ”meniul zilei” și a introdus o reducere semnificativă la toate preparatele culinare într-un anumit interval orar.

De asemenea, La Strada este primul restaurant din Botoșani care a lansat o aplicație pe mobil prin care poate fi comandată mâncarea direct de pe telefonul mobil.