Economic

În 2000 deschidea business-ul și construia un brand. Acum domină piața și este una dintre cele mai puternice femei de afaceri

Anca și Tonino Boldea
Anca și Tonino Boldea

Una dintre afacerile începute în domeniul farmaceutic în anul 2000 a ajuns să domine de o manieră serioasă piața de profil și chiar dacă are parte de concurența lanțurilor naționale reușește să se mențină de câțiva ani pe prima treaptă a topului.

Cunoscuta Anca Boldea, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din Botoșani, s-a menținut prin ”Anca Farm” și la ultima ediție a Topului Firmelor pe locul 1 în domeniul în care activează, ”comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine de specialitate”.

59 de salariați, 26 milioane lei cifră de afaceri și 2,4 milioane lei profit brut sunt datele economice care fac din Anca Farm cel mai puternic jucător pe piața farmaciilor din județul Botoșani.

 

 

La toți cei trei indicatori, cifră de afaceri, profit brut și număr de salariați, Anca Farm are cât următoarele trei firme clasate în spate.

Anca Boldea a transformat Anca Farm în rețea de farmacii, în municipiul Botoșani fiind nu mai puțin de patru unități sub acest brand, iar de câțiva ani a dezvoltat o linie de produse naturiste, de la uleiuri și creme, capsule și până la parfumuri.

 

Anca Farm în Topul Firmelor realizat de Camera de Comerț Botoșani

Cifră de afaceri: 26 milioane lei

Profit brut: 2,4 milioane lei

Număr de angajați: 59

Locul 1 la categoria întreprinderi mijlocii în categoria sa de activitate

Loc 39 în județ după cifra de afaceri

Loc 31 în județ după profit

Loc 67 în județ după numărul de salariați