Economic

Unul dintre cei mai cunoscuți procesatori de lapte din țară, în semifinala ”Made in Romania”. Votați pentru a trece în finală!

Compania botoșăneană Lacto Solomonescu, unul dintre cei mai cunoscuți și mai mari procesatori de lapte cu capital românesc, a intrat în semifinala concursul ”Made in Romania”.

Produsele sub brandul Solomonescu, din lapte de vacă, de oaie și de capră, se vând în toate marile rețele de hipermarketuri, dar și peste hotare.

Până pe 21 aprilie puteți vota Lacto Solomonescu pe site-ul http://bvbleague.ro.

 

 

 

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a lansat „Made in Romania” – liga celor 15 companii pentru cresterea economiei romanesti in februarie 2017. „Made in Romania” este un proiect unic, organizat pentru prima data in istoria pietei de capital romanesti, pentru a identifica si sustine viitoarele motoare ale economiei locale sau din regiune.

 

„Made in Romania: Liga BVB” reprezinta un program special de indrumare ce va avea loc in perioada aprilie – noiembrie 2017. Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai vor ghida 15 companii, oferindu-le training-uri, workshop-uri, oportunitati de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona cresterea organica a companiilor. Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie in crestere, printre care: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesul de listare la bursa si alte subiecte asemanatoare.