Agricultură Economic

Se poate! Cu gustul de altă dată și fără E-uri: cârnați la satâr, ruladă de pui și burgeri de vită și pui

O carmangerie din Botoșani produce doar din carne, fără e-uri, cârnați la satâr, ruladă de pui, burgeri de vită și pui.

În Țara de Sus mâncarea are gustul de altă dată, iar conținutul e ca atunci: străin de E-uri.

O cunoscută carmangerie din Botoșani are o întreagă gamă de preparate din carne fără E-uri.  

Totul a început cu primii cremwurști doar din carne, fără aditivi, făcuți de Carmangeria Stejarul pentru a putea fi mâncați fără probleme de copii.

 



 

Apoi, ca urmare a cererii crescute a localnicilor pentru produse naturale, au  apărut cabanosul, șunca, baconul și pastrama fără E-uri, iar înaintea Sărbătorilor Pascale din 2019 Carmangeria Stejarul a adus în fața botoșănenilor și cârnații la satâr, rulada de pui și burgerii de vită și pui. Un produs special pentru această perioadă este și drobul făcut doar din carne de porc, de vită și mirodenii.

Practic, noile produse din categoria fără E-uri produse de Stejarul la Botoșani au menirea de a satisface atât gustul părinților, cât și cel al copiilor pentru că adulții savurează un cârnat la satâr, cu bucăți de carne tăiate mare, cu satârul, în timp ce copiii sunt amatori de burgeri și de sandvișuri cu ruladă.

Cristina Breșug este managerul Carmangeriei Stejarul și spune că toată gama de produse fără E-uri este făcută cu gândul la copii, în primul rând.

 



 

”Orice părinte se gândește ce să cumpere pentru copii care să placă acestora, dar să fie și sănătos și atunci am dezvoltat toată gama de ”Produse altfel” iar de două săptămâni avem cârnații la satâr, dar și rulada din pui, iar burgerii de vită și de pui sunt în galantarele noastre pentru că tinerii sunt mari amatori de hamburgeri. Avem două tipuri de carne pentru burgeri, de vită și de pui, fără niciun aditiv, fără niciun E, doar carne și mirodenii naturale pentru gust”, a declarat Cristina Breșug.

De la sfârșitul săptămânii trecute, Carmangeria Stejarul a deschis un nou magazin, în Piața Viilor, astfel că în acest moment în Botoșani deține trei magazine. Pe lângă cel nou din Piața Viilor, mai este unul pe Primăverii, Dona, și unul în Piața Centrală a municipiului.