Agricultură Economic

VIDEO-FOTO Vlasie Company a deschis ”Magazinul Producătorului” plin de produse tradiționale

Unul dintre producătorii de cașcaval din județ, care produce și celebrul Cașcaval de Săveni, și-a deschis primul magazin propriu în municipiul Botoșani.

Vlăsie Company din comuna Vlăsinești, una dintre cele mai apreciate fabrici de cașcaval din județul Botoșani, a deschis luni, 17 iunie, primul magazin propriu sub brandul ”Magazinul Producătorului”, pe strada Primăverii, la intersecția cu Bulevardul George Enescu.

 



 

Constantin Aniculaesa, managerul Vlasie Company, a declarat că extinderea activității și cerința clienților din municipiul reședință de județ au impus deschiderea acestui magazin.

De la cașcaval de Săveni, cașcaval Botoșani sau Rucăr, rulade, la smântână și brânză de vaci, la cașcavea sau buric, toate bunătățile produse la Vlăsie Company sunt acum disponibile și în magazinul propriu al producătorului amenajat la cele mai noi standarde.

De asemenea, în interiorul Magazinului Producătorului se regăsesc și produsele tradiționale fabricate în Botoșani, cum ar fi mierea de albine de la Marineac, dulceața de trandafir Deliciul Mihaelei sau sucul de cătină produs la Zăicești.

De asemenea, de la producători tradiționali din Iași sunt disponibile vinuri, muștar Doamne Ferește și produse lactate din lapte de bivoliță și capră.

La deschiderea magazinului, botoșănenii au putut degusta toate produsele marca Vlăsie.

Constantin Aniculaesa a precizat că de astăzi, luni, 17 iunie, magazinul va fi deschis în fiecare zi începând cu ora 9.00.