Economic

Conted Dorohoi ia un credit de 500.000 euro de la Banca Transilvania pentru investiții

Noul acționar majoritar francez al fabricii de confecții Conted Dorohoi contractează un credit bancar pentru investiții.

 

În Adunarea Generală a Acționarilor din iunie s-a aprobat împrumutul pentru modernizarea liniei de producție. 

De la începutul anului, acționarul majoritar al Conted SA Dorohoi a devenit firma franceză HDM, care până la acel moment a fost principalul partener comercial al fabricii dorohoiene. 

 

 



 

”Contractarea de la Banca Transilvania S.A. a  unei facilități sub forma unui Plafon de credite de investiții în valoare de 500.000 EUR pe o perioada inițială de 60 luni în condițiile negociate cu Banca cu constituirea de garanții în bunuri mobile și imobile proprietatea S.C. Conted S.A.”, se precizează în Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Conted SA. 

Acționarul majoritar HDM îl ace ca rereprezentan legal pe cetățeanul francez Hamidi Haissam, iar acesta a ajuns să controleze un pachet majoritar  din acțiunile fabricii dorohoiene care lucrează inclusiv pentru Zara sau Lacoste.

 

 



 

În ședința acționarilor din 10 ianuarie 2019, s-a anunțat revocarea membrilor Consiliului de Administratie din functia de administrator ca urmare a renuntarii la mandat prin demisie, respectiv a lui Manole Popa, Nelu Pujină și Valeria Negreanu.

În locul acestora au fost aleși pentru un mandat de patru ani, până pe 10 ianuarie 2023 Hamidi Haissam, cetățean francez, și cetățenii români El Turk Ezzedine și El Turk Ana Maria.

Tot pe 10 ianuarie, Hamidi Haissam a devenit președinte al Consiliului de Administrație al Conted SA Dorohoi.

 

#investițiiBotoșani #investițiiDorohoi #Conted #HamidiHaissam #confecțiiBotoșani #confecțiiDorohoi