Economic

Elsaco Electronic în top 100 Cei mai buni angajatori din economie

Elsaco Electronic s-a clasat pe locul 95 în topul celor mai buni angajatori din economia românească, potrivit primei ediții a anuarului ‘100 Cei mai buni Angajatori din economie’, realizat de Capital Media Production.

În alcătuirea clasamentului au fost punctate: numărul de angajați, nivelul salariului mediu net și beneficiile oferite angajaților.

La acestea s-a mai adăugat un criteriu – studiul Cei mai doriți angajatori, realizat de Catalyst, care are rolul de a arăta o radiografie a brandului de angajator.

 



 

 

“Ne bucurăm să vedem că numele nostru apare alături de jucătorii importanți din economia românească. Așa cum am spus și cu alte ocazii, reușitele noastre se datorează personalului. Știm că rezultatele vin ca urmare a muncii unor oameni motivați, de aceea acordăm atenție atât motivării financiare cât și celei non-financiare, iar fidelizarea și retenția angajaților reprezintă una dintre preocupările noastre. Astfel, în afară de creșteri salariale și diferite bonusări, oferim și o serie de beneficii care vin în întâmpinarea pasiunilor și dorințelor angajaților – abonamente fitness, abonamente pentru lectură, bilete la teatru și diferite spectacole, traininguri de specialitate, flexibilitatea programului, inclusiv telemunca”, a declarat Viorel Iliuță, Director General – Elsaco Electronic.

Grupul de firme Elsaco îl are ca președinte pe omul de afaceri Valeriu Iftime.