Economic Știri locale

Cel mai bun lot concesionat pentru terasă&restaurant la Aquaparkul Cornișa este de VÂNZARE 

Oportunitate uriașă de businesc în cel mai mare parc de distracții din Moldova. Cel mai bun teren pentru construcția unei terase la Aquaparkul Cornișa este scos la vânzare.

Omul de afaceri care a concesionat lotul de teren cu cel mai bun vad la Cornișa este dispus să vândă business-ul. 

Este vorba despre Cristian Isac, omul de afaceri care deține compania care are în proprietate brandul ”Înghețata Bunicii”, cel care a semnat contractul de concesiune a lotului 6 de la Aquaparkul Cornișa pentru terasă și restaurant, singurul cu deschiderea direct la piscina exterioară a celui mai mare complex de agrement din zona Moldovei.  

 



 

 

”Așteapt oferte să vând firma care are concesionat lotul numărul 6 pe 10 ani cu posibilitatea de prelungire pentru încă 5 ani”, a declarat, în exclusivitate pentru BanulBotoșănean.ro, omul de afaceri Cristian Isac

Acesta a început deja două noi proiecte de business și este dispus să vândă compania care deține lotul 6 la Cornișa. 

În cazul în care nu va primi nicio ofertă, Isac a anunțat că va construi terasa și restaurantul Înghețata Bunicii de la Aquaparkul Cornișa. 

Lotul 6 este cel mai valoros lot concesionat de Primăria Botoșani în Parcul Cornișa având cea mai bună poziționare dintre toate cele șase loturi, fiind chiar în spatele trambulinei de la piscina mare exterioară și lângă toboganele de apă. 

Cei interesați de această oportunitate de business pot contacta numărul de telefon 0749968447.