Economic Știri locale

După lansarea de la Sial Paris, Voronskaya este prezentă și la târgul Anuga din Koln FOTO

Vodca premium produsă Voronskaya, produsă în județul Botoșani, în comuna Vorona, participă la al doilea târg internațional.

După lansarea internațioanală de la Paris, a venit rândul ca vodca premium din Botoșani să reprezinte România la un târg internațional din Koln, Germania, cunoscutul ANUGA. 

Compania botoșăneană Prodalcom își arată astfel intenția clară de a pătrunde pe cât mai multe piețe externe din Vestul Uniunii Europene. 

 



 

Târgul Anuga 2019 are loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozitional Koelnmesse, al cincilea ca mărime din lume cu aproximativ 7400 expozanți, și se desfășoară în perioada 5-9 octombrie 2019. 

Observăm că unul din obiectivele companiei este piața de export, acolo unde echipa Prodalcom a semnat a doua prezență la un târg la nivel mondial, susținând prin acțiuni de acest gen punerea în valoare calitatea și design-ul produselor din portofoliu companiei și a intra în atenția distribuitorilor și a marilor lanțuri de magazine la nivel mondial.

La nivel național, Voronskaya este prezentă în toate marile rețele de retail din comerțul modern, este sponsor al mai multor festivaluri cunoscute și finanțează multe acțiuni de caritate.