Administrație Economic Știri locale

Flutur, anunț de 123.883.824 lei pe Faebook: ”Au fost votate, în sfârșit, de consilieri„

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că mai multe proiecte cu o valoare uriașă pentru Botoșani au fost deblocate în ultima ședință de îndată a Consiliului Local al municipiului. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a edilului-șef și vizează proiecte cu o valoare totală de 123,8 milioane lei. 

De asemenea, în următoarea perioadă ar trebui deblocat total și proiectul de reabilitare a căii de rulare a tramvaiului. 

 



 

 

”Sunt bucuros să vă anunț că am reușit să parcurgem, în ședința de îndată a consiliului local de astăzi, ultima etapă a demersurilor municipalității botoșănene pentru atragerea de fonduri europene pe axa 4 POR din exercițiul bugetar 2014-2020 pentru proiecte de investiții însumând 123.883.824 de lei. Mai exact, șapte proiecte de hotărâre pe care le-am inițiat personal au fost votate, în sfârșit, de consilieri, adăugându-se celorlalte patru ce vizează aceeași axă de finanțare, trecute anterior prin consiliul local. Proiectele votate astăzi se referă la reabilitarea căii de rulare a tramvaielor pe traseul 102, construirea și dotarea unei creșe în Cartierul Cișmea, precum și la amenajarea a cinci zone de recreere pe străzile Vârnav, Adrian Adamiu (două), Pacea și pe Aleea Nucului din municipiul nostru”, se precizează în postarea de pe pagina primarului Cătălin Flutur.