Economic

Una dintre cele mai mari fabrici din Botoșani, premiată la Suceava într-o gală de business FOTO

Are câteva sute de salariați, a doua cifră de afaceri din județ, este condusă de femei și a reprezentat județul Botoșani la cea mai importantă gală de business din Moldova la de la sfârșitul anului.

La mijlocul săptămânii a avut loc o gală de business la Suceava, organizată de Federația femeilor antreprenor din regiunea de Nord-Est.

Salonul Prestige Ballroom Suceava a adunat peste 450 de antreprenori din județele Moldovei, fiind premiate cu diplome de excelență cele mai importante companii la nivelul fiecărui județ.

 



 

 

 

Mihaela Marcu, președintele Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din ÎMM-uri Botoșani, organizație care face parte din Federația femeilor antreprenor din regiunea Nord-Est, a declarat că de la Botoșani a fost premiată compania Rolana Tex, condusă de managerul Agnes Holca.

”Patronatul județean al femeilor de afaceri din întreprinderile mici și mijlocii Botoșani a felicitat o pe doamna Agnes Holca., managerul Rolana Tex, firma fiind pe locul doi în județ după cifra de afaceri”, a declarat Mihaela Marcu.

La gala de business organizată în Suceava au mai fost prezente din Botoșani și Mihaela Maxim, director economic Rolana Tex, și Elena Condrei de la Editura Geea.

 

Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM-uri Botoșani pregătește o întâlnire cu oamenii de afaceri din județ la sfârșitul acestei luni.

 

 

Rolana Tex a avut o cifră de afaceri de 308 milioane lei în 2018, fiind pe locul doi în județ la acest capitol, este al doilea cel mai mare exportator al județului și se clasează pe locul 8 după numărul de salariați.