Economic

Noul model în business: patronul pregătește cocktail-uri pentru clienți, mătură și spală geamurile 

Pentru cei mai mulți, imaginea unui patron este similară cu cea a unui individ îmbrăcat elegant, care stă la birou, doar dă ordine fără să se implice și fizic, și principala sa activitate este să numere banii pe care îi încasează. 

De la modelul de ”boss” care vine din primul deceniu de după Revoluție, oamenii de afaceri tineri sunt acum mai implicați fizic în activitățile business-urilor decât mulți dintre angajați. Desigur facem referire la afacerile mici, nu la fabrici. 

Unul dintre patronii care au adoptat noul, pentru noi, stil de implicare deține o frizerie și acolo este în același timp omul de afaceri, cel care spală geamurile, igienizează toaleta, mătură sau pregătește cocktail-uri pentru clienții care optează pentru pachetul V:I.P.. 

 

 



 

 

Este vorba despre Ciprian Andronache, proprietarul cunoscutei frizerii La Brici

Acesta este un exemplu pentru modul de implicare a patronului în buna desfășurare a activității business-ului său. 

La Brici a împlinit 5 ani de existență în Botoșani, din ținta de 30 de ani propusă de Ciprian Andronache, și este salonul care a dus serviciile de frizerie la un cu totul alt nivel al calității, atenția la detalii și banii investiți în pregătirea personalului fiind literă de lege în ”La Brici”

Cea mai nouă atenție oferită clienților ”La Brici” care optează pentru pachetul V.I.P. sunt cocktail-urile pregătite chiar de patronul Ciprian Andronache. 

”Dovada că eu am făcut cocktail-urile pentru clienții care au plătit serviciul V.I.P. La BRICI.

Merită alintați clienții #LaBRICI ! P.S. rețeta în privat”, a postat Ciprian Andronache pe contul său de Facebook. 

Cei care vor să își facă o rezervare la ”La Brici” pot să sune la numărul de telefon 0747 254 448 și să precizeze dacă doresc pachetul V.I.P..