Agricultură Economic Știri locale

Veste uriașă de la cel mai cunoscut apicultor: numărul tinerilor care au consumat miere de albine a crescut cu 12%

Cel mai cunoscut apicultor din județul Botoșani, Iustin Marineac, cel care deține brandul Ferma Apicolă Marineac, a anunțat că 2019 a adus o creștere a numărului consumatorilor tineri de miere de albine. 

După analize de laborator ale căror date au fost publicate la nivel central la sfârșitul lui 2019, mierea de albine produsă în România este una dintre cele mai bune din lume și un antibiotic mai bun decât celebra și mult mai scumpa miere de manuka. 

Iustin Marineac a dezvăluit, pe contul de Facebook Ferma Apicolă Marineac, câteva date statistice despre evoluția consumului de miere de albine proprie în rândul tinerilor. 

 

 



 

 

Astfel, în anul 2019 Ferma Apicolă Marineac a avut cu 12% mai mulți clienți tineri decât în 2018. 

”În Diaspora, peste 80% din clienți sunt tineri cu vârsta între 25 și 40 de ani! Comentariile și recenziile tuturor celor ce au consumat produse marca Ferma Apicola Marineac pot confirma aceste vârste. Mă bucur nespus că toți acești tineri au încredere în produsele apicole, le consumă și le recomandă, iar pe această cale țin să îi felicit și să le mulțumesc! În noul an, 2020, mi-am propus să cresc cu cel puțin încă 5% acest număr. La câte prostii sunt pe piață la ora actuală și la câte falsuri, un produs de-al nostru pe masă unei familii tinere, e o realizare, credeți-mă!”, se precizează în postarea de pe Ferma Apicolă Marineac