FOTO Job-uri noi și parteneriate public-private la atelierul de networking CONAF Botoșani și Primăria Ștefănești

0

UAT Oras Stefanesti in colaborare cu Confederaţia Națională pentru Antreprenoriat Feminin C.O.N.A.F., Fundatia Euroacces si Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group SRL a organizat în data de 16 ianuarie 2019, la Botoșani, un atelier de networking de afaceri ce are ca obiectiv crearea de parteneriate public-private și identificarea de locuri de muncă pentru șomeri/persoane inactive, grup tinta in cadrul proiectului POCU 114821 – Stefanesti-masuri integrate pentru o societate incluziva.

Atelierul de networking face parte dintr-o serie de evenimente ce se adresează nu doar membrilor C.O.N.A.F. – Filiala Botoșani ci tuturor angajatorilor locali interesați să participe la dezbateri și/sau să facă parte dintr-o rețea de relaţii profesionale ce pot stimula evoluţia afacerilor, precum şi perspectivele cu privire la piaţa forţei de muncă. Printre temele abordate enumeram: situația locurilor de munca din județul Botoșani, oferte de lucru, servicii oferite.

  

 

Invitat special –  Cristina Chiriac, Președinte CONAF.

Confederaţia Națională pentru Antreprenoriat Feminin are ca obiectiv apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice si culturale ale femeilor de afaceri în relaţiile cu autoritățile publice şi dezvoltarea unor relaţii de afaceri.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm sa ne contactați:

[email protected], sau la telefon: 0732.222.021.

 

  

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *