Doi dintre cei mai cunoscuți producători locali vor livra împreună la domiciliul clienților produse lactate și preparate din carne

0

Criza Coronavirus începe să schimbe și comportamentul economic al producătorilor locali de alimente. 

Două dintre firmele cunoscute pentru calitatea produselor lor își unesc eforturile pentru ca botoșănenii să aibă parte de aceste produse și în același timp să stea acasă pentru a se proteja în fața Covid-19. 

Este vorba despre delicioasele produse ale Carmangeriei Stejarul și produsele lactate produse de Vlăsie Company la Vlăsinești. 

 

  

 

De luni, produsele Carmangeriei Stejarul pot fi comandate și telefonic, iar de miercuri comanda va putea conține și produsele lactate de la Vlăsie Company

 

Este pentru prima oară când doi producători locali de alimente își unesc forțele și vând împreună, iar momentul ales este unul de o importanță vitală atât din punct de vedere economic, cât și pentru protejarea sănătății botoșănenilor. 

Preparatele din carne de la Stejarul vor fi ambalate în vid atât pentru siguranța pe timpul transportului, cât și pentru o depozitare mai îndelungată de către clienți. 

 

”#StaiInCasaVenimNoiLaTine

Dacă dorești să eviți deplasarea de la domiciliu, noi putem să-ți livrăm produsele noastre la tine acasă. Trebuie doar să ne suni, de luni la numărul de telefon 0754 991 340. Comandă minimă 50 lei. Așteptăm cu drag! Mulțumim!”, se precizează într-un anunț pe contul de Facebook al Carmangeriei Stejarul

 

Este posibil ca în viitorul apropiat acestei asocieri să se alăture și un producător din panificație, astfel încât pachetul comandat să conțină pâine, carne și lactate, fără a mai fi necesară deplasarea din casă. 

 

  

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *