Agricultură Economic Știri locale

Concurs cu premii consistente pentru cumpărături pe grupul PRODUCĂTORI LOCALI

Primul grup pe Facebook unde puteți face cumpărături direct de la producătorii locali care organizează un concurs cu premii este cel înființat de botoșăneanul Emanuel Corduneanu. 

Intrați pe Facebook, căutați ”Producători locali” și intrați pe grup, căutați producătorii locali și cumpărați direct de la ei. 

Concursul începe miercuri, 22 aprilie, iar extragerea câștigătorilor va avea loc pe 26 aprilie, LIVE, pe Facebook. 

Pe grup va fi publicată o listă cu producători locali care sprijină acest concurs, de la care puteți face cumpărături și care vor oferi premiile. 

 




”Hristos a înviat! Susține-i pe cei de lângă tine!

În perioada următoare vom organiza un concurs cu sprijinul #PRODUCATORILOR #LOCALI din judetul #Botoşani. Vor fi oferite premii în produse naturale de consum: cașcaval, suc natural, legume, miere de albine, vin, preparate etc toate acestea având ca scop consumul de produse sanatoase si promovarea produselor autohtone. Comunitatea din care facem parte merită să mănânce sănătos și bun iar produsele autohtone merită cumpărate. Pentru a vă putea înscrie la acest concurs trebuie să cumpărați de la aceștia prin intermediul grupului PRODUCATORI LOCALI.

Voi reveni cu informații.”, a postat Emanuel Corduneanu pe grupul Producători Locali