Moara lui Tofan de la Todireni, la vânzare pentru 4,4 milioane euro. Are și silozuri de 10.000 tone și un parc fotovoltaic

1

Sursa foto: www.zf.ro

Insol Advisor scoate la vânzare complexul agro industrial Moara Todireni. 

Complexul agro-industrial este compus din moară de grâu proiectată, produsă şi pusă în funcţiune de Ocrim SPA Italia cu o capacitate de producţie construită de 100 to/24 ore. 

La o capacitate de producţie de 100%, moara ar acoperi aproximativ 57% din consumul de făină a judeţului Botoşani (48.205 tone faină consum total Botoşani cf. INSSE).

  

 

Dacă moara ar funcţiona la o capacitate maximă ar avea un necesar anual de 36.500 to de grâu, cantitate care reprezintă aproximativ 31% din producţia totală de grâu a judeţului Botoşani. 

Pe lângă moară, complexul dispune de 5 silozuri cu sistem Tornum AB, capacitatea totală a acestora fiind de 10.000 to. (5 silozuri x 2.000 to.). Ca şi capacitate de depozitare complexul agro-industrial se situiază în primii 15 jucători ca mărime. Parcul fotovoltaic şi clădirea de birouri completează funcţionabilitatea acestui complex agro-industrial.

 

Valorificarea se va face ca şi subansamblul funcţional prin licitaţie publică, competitivă, cu strigare, cu preţ în urcare. Subansamblul funcţional este scos la vânzare la preţul de pornire de 4.414.925 Euro.

INTEGRAL pe www.zf.ro

SURSA FOTO: www.zf.ro

 

 

 

 

 Un comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *