Agricultură Economic Știri locale

GALERIE FOTO Prima vodka BIO produsă în România: Voronskaya BIO

 

Una dintre companiile cele mai puternice din economia județului Botoșani a scos pe piață un produs premium unic în România: prima vodka bio, VORONSKAYA BIO. 

Producătorul Voronskaya Vodka a luat decizia de a produce în România și prima vodkă pentru care se folosesc doar culturi certificate BIO, încurajând astfel și fermierii care au investit în astfel de culturi. 

După cum știți compania SC PRODALCOM SA a luat decizia de a produce alcool BIO – http://voronskaya.ro/portfolio-item/alcool-etilic-certificat-bio/ , dupa aceasta decizie a hotărât să lanseze și singura vodka BIO PRODUSA IN ROMANIA.

 

Calitate fără compromis Made in România – Încrederea în extraordinar a fost mereu piatra de temelie a producătorului Voronskaya, iar asta îl ajută să facă lucrurile așa cum vrea încă din 1993. 



”Aceasta este atitudinea pe care o puteți observa și în ultima noastră creație. 

Plecând de la licoarea noastră originală, am creat o compoziție premium în România, folosind ingrediente certificate bio, punând Prodalcom pe un palier unic: se numește Voronskaya Bio.

Voronskaya Bio este dorința noastră de a atinge perfecțiunea îndeplinită. Aceasta este definită de un caracter pur, modern și elegant, oferind o calitate fără compromis datorită originii sale naturale.

Viziunea noastră principală în crearea și producerea acestui produs pe termen lung este să fim prietenoși cu mediul înconjurător, conferind sustenabilitate agriculturii pentru viitoare pământuri fertile”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei Prodalcom Vorona la lansarea noului sortiment Voronskaya Bio.

 

Prima vodkă bio din România poate fi achiziționată în variante de 1L + 0,5L – 37,5 %  grade concentratie alcoolica. Mod de ambalare: 1L – 6/buc BAX iar la 0,5L – 12/buc BAX. 

 

Prodalcom Vorona are câteva sute de angajați direct, dar generează alte câteva sute de locuri de muncă prin economia orizontală în comerț, transport și agricultură, asigurând piață de desfacere pentru cultivatorii de cereale din regiune. 

 

În fiecare an compania Prodalcom face investiții pentru ca producția de vodkă Voronskaya să fie realizată la cel mai înalt nivel calitativ posibil pe piață, iar volumul sumelor întoarse în societate prin proiectele sociale în care este implicată este în creștere an de an.