Economic Știri locale

VIDEO O companie din Botoșani investește în creșterea producției cu 30%: ”Când alții se retrag eu apăs pedala de accelerație”




Exportă din Germania până în SUA, din Polonia în Olanda, din Turcia și Belgia în Mozambic și își extinde capacitatea de producție investind în utilaje într-o perioadă în care cei mai mulți oameni de afaceri încă nu sunt deciși ce să facă din cauza pandemiei de Coronavirus. 

Compania Hidroplasto Botoșani investește din nou în utilaje pentru creșterea capacității de producție. 

Firma înființată și condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu își va crește capacitatea de producție cu 30% a măcinăturii de PVC și și a PVC-ului granulat, produse pentru care are o cerere în creștere la export. 

”Noul utilaj a fost încărcat și cred că de săptămâna viitoare, de marți, va intra în producție. Are o capacitate de 3 tone pe oră și crește producția cu 30%. Eu investesc pentru a combate Covid-ul. Când alții se retrag eu apăs pedala de accelerație cu noi achiziții”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Hidroplasto Botoșani va începe și exploatarea robotului industrial achiziționat anul trecut și care va genera și acesta un plus la capacitatea de producție.