Agricultură Economic Știri locale

Vlăsie Company produce Cașcaval de Săveni pentru marca proprie a rețelei Penny



 


Fabrica de lactate Vlăsie Company a încheiat un contract cu lanțul de supermarketuri Penny și produce Cașcaval de Săveni pentru brandul propriu al rețelei, Hanul Boieresc. 

Constantin Aniculăesa, directorul Vlăsie Company, a declarat că această colaborare a început în luna decembrie 2020 și deliciosul cașcaval produs la fabrica din Vlăsinești, este vândut în toată rețeaua Penny din România. 

”Continuăm să producem Cașcaval de Săveni sub brandul Originar, iar din decembrie producem și sub brandul Hanul Boieresc, brandul propriu al rețelei Penny. Este o colaborare foarte bună și produsul nostru este listat în toate magazinele Penny din România. Penny își alege cu mare grijă produsele românești pe care le comercializează sub brandul Hanul Boieresc”, a declarat Constantin Aniculăesa

Acesta a precizat că momentan 10% din producția fabricii Vlăsie Company merge la Penny, iar volumul de producție sub brandul Hanul Boieresc este în continuă creștere. 

Totodată, fabrica unde se produce Cașcavalul de Săveni, produs care beneficiază de Indicație Geografică Protejată pe plan național, este în negocieri cu alte două rețele naționale pentru a produce și sub marca proprie a acestora.