Un om de afaceri a răbufnit: ”În loc de drumuri finalizate avem parte doar de contre politice”

0

Mediul de afaceri din Botoșani reacționează la luptele politice date pe mize mărunte de politicienii locali și nu pe proiecte de dezvoltare și pe investiții care să genereze creștere economică și bunăstare.

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu s-a declarat revoltat de faptul că lucrările la drumul european Botoșani-Târgu Frumos nu au început, dar parlamentarii botoșăneni dau adevărate lupte politice pentru a se învinovăți unii pe alții, deși vina aparține tuturor celor care s-au aflat la Putere.

Vă redăm integral declarația omului de afaceri Cătălin Silegeanu:

 

 

”Domnilor parlamentari, lăsați contrele politice și colaborați pentru botoșănenii care v-au votat!

În loc de drumuri finalizate sau proiecte în derulare, avem parte doar de contre politice din partea parlamentarilor botoșăneni!

Entuziasmul și dorința parlamentarilor botoșăneni atunci când au câștigat mandatul de a-i reprezenta pe botoșăneni pentru patru ani de zile, nu prea se mai regăsesc în acțiunile politicienilor noștri. Pentru a-și rezerva un loc în Parlamentul României aceștia au promis diverse lucruri cetățenilor, unele dintre ele se regăsesc de altfel la fiecare tur de alegeri parlamentare, printre care modernizarea Drumului Național 28B, Botoșani-Tg.Frumos, un proiect mult așteptat de botoșăneni, care efectiv s-au săturat de promisiunile deșarte ale politicienilor.

Din păcate, incompetența unora cauzează atât disconfort și pagube materiale pentru cei care străbat acest drum național pe raza județului nostru, cât și numeroase pierderi de vieți omenești, gândindu-mă la câte accidente rutiere s-au înregistrat în ultimii ani pe acest drum national.

Nu pot să trec cu vederea cum parlamentarii PSD se contrazic cu cei de la PNL și USR, prin comunicate de presă, pe seama acestui proiect de drum la care ar fi trebuit să înceapă lucrările din primăvara acestui an, dar probabil tot din anumite motive politice totul a stagnat și ni se promite din nou, începerea lucrărilor în cel mai scurt timp.

De aceea, vreau să atrag atenția tuturor parlamentarilor botoșăneni, atât în calitatea mea de cetățean, cât și de antreprenor care de obicei îmi desfășor activitatea străbătând acest drum national 28B, să lase deoparte toate contrele politice și toate animozitățile pentru a realiza acest proiect pe infrastructură, pentru că Botoșaniul are nevoie de investitori pentru a se putea dezvolta și implicit are nevoie de drumuri modernizate.

Îmi pare rău, că parlamentarii din zona Moldovei mai ales, nu înțeleg ce înseamnă fair-play în politica ce o fac pentru cetățeni, iar toate acțiunile lor sunt doar pentru a da bine ei și partidul din care fac parte, deși de cele mai multe ori cetățenii au de suferit din cauza acestor lupte politice între partide, dovada fiind lipsa realizărilor politicienilor pe care i-am trimis în Parlament să ne reprezinte.

Dragi botoșăneni, realitatea e că toți parlamentarii ies în fața opiniei publice cu tot felul de laude, că ei au început diverse proiecte dar nu au fost lăsați de celelalte partide să le finalizeze și viceversa, însă rezultatele lasă de dorit și le puteți observa și dumneavoastră în fiecare zi, la tot pasul în județul Botoșani”

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *