De la transport internațional, la imobiliare. Familia care a construiește pentru alții așa cum ar construi pentru copiii săi

0 

De la blocuri comuniste s-a ajuns la blocuri în care apartamentele sunt cu adevărat ACASĂ, la calitate și la finisaje de top. Dumitru Fabian conduce renumita firmă de transport internațional Faby-Trans, iar în ultimul an de zile a investit în primul proiect imobiliar, FABY Property Concept. Tot proiectul a fost tratat ca propria casă de către investitor. 

”În curând vom finaliza primul nostru proiect, primul bloc de apartamente construit în Botoșani de noi, FABY Property Concept, dar pregătim următorul proiect. De la calitatea structurii, la materialele de cea mai bună calitate folosite la construcție, la amenajările interioare și la toate detaliile la care am fost extrem de atenți”, a declarat Alina Fabian.

Când Dumitru Fabian a decis să investească în construcția unui bloc de apartamente s-a gândit la tot ce ar avea nevoie dacă ar locui acolo. A luat în calcul apropierea de grădinițe și școli, de un parc, de centrele comerciale, s-a gândit la zona în sine, după care toată atenția a fost axată pe calitatea construcției și a finisajelor, pe modul în care viitoarele apartamente vor deveni ACASĂ pentru viitorii proprietari.

Astfel, apartamentele din blocul construit de familia Fabian, pe strada Ștefan cel Mare 1A, sunt de două sau trei camere, în ambele variante fiind spațioase, de la 52 metri pătrați cel mai mic și până la aproape 76 metri pătrați cel mai mare. Apartamentele din FABY Property Concept au și loc de parcare, dar și boxe de depozitare.

Pentru a cere detalii sau pentru a programa o vizită în blocul cu apartamente noi de pe strada Ștefan cel Mare 1A puteți suna la numărul de telefon 0742123197 sau puteți contacta prin intermediul paginii de Facebook FABY Property Concept

   

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *