Senatorul Trufin: ”Dle Cîțu, dle Orban dați-i un telefon d-lui ministru PSD Petre Daea și mulțumiți-i”

0
Lipsa de investiții din Agricultură, lipsa de interes a actualei guvernări față de fermieri și de concurența acestora în fața multinaționalelor și a produselor alimentare de proastă calitate importate masiv în ultimii ani, toate aceste au fost taxate de senatorul social-democrat Lucian Trufin, reprezentantul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Lucian Trufin l-a felicitat pe premierul Florin Cîțu și PNL Botoșani pentru faptul că au transformat Stațiunea Popăuți în ”fermă de partid a liberalismului botoșănean” și reamintește că această instituție a fost salvată de ministrul Petre Daea în timpul guvernării PSD, când au fost șterse toate datoriile istorice.

Totodată, Trufin le-a bătut obrazul liberalilor pentru că în loc să închirieze un loc în municipiul reședință de județ pentru ședința de partid au preferat să se ducă la stațiunea de cercetare salvată din punct de vedere financiar de PSD.

Vă redăm integral postarea senatorului Lucian Trufin:

 

 

Autostrăzi, drumuri expres, rețea de gaze, canalizare și apa, investiții de tot felul – în câteva cuvinete LAPTE, CAȘ și miere – asta a curs, bineînțeles din vorbe, la ședințele liberalilor de la stațiunea Popăuți. Unii au „Șoptit” trădarea liderului liberal de la Botoșani în timp ce alții, tot liberali dar din cealaltă tabără, au vorbit de responsabilitate și asumare, pe scurt, același cuvânt pe care îl auzim rostit de doi ani încoace: VOM!

Vă întrebați stimați botoșăneni de ce au ales liberalii să-și pună în scenă spectacolul tocmai la Popăuți? Vă spun eu – păi dacă tot vorbești de LAPTE, CAȘ și miere, unde e mai potrivit să organizezi o astfel de întâlnire decât acolo unde este laptele. Apoi, dacă tot ai pe cineva din partidul tău la conducerea instituției publice ieși mult mai ieftin să-ți strângi acolo oamenii decât să dai bani să închiriezi ceva prin centrul Municipiului – că deh ești liberal și spiritul antreprenorial îți dictează că banii trebuie investiți nu cheltuiți aiurea pe ședințe de partid.

Înțeleg activitățile de partid, ințeleg organizarea festivalurilor, dar dacă în acest spațiu de interes național dedicat cercetării și creșterii ovinelor, gazdele și oaspeții noștri, măcar s-ar fi întâlnit cu crescătorii de ovine botoșăneni ar fi mimat că-i interesează problemele acestora, subvenția mult scăzută, anularea programului de comercializare a lânii, lipsa produselor acestora în supermarketuri și multe altele nu aș fi reacționat.

Premierul României mai are foarte puțin timp pentru plimbări nestingherite prin țară și pentru a nu fi oprit de cetățeni și întrebat ce se întâmplă cu prețurile la utilități, cu costul crescut la alimentele de bază, la energie și gaz cu inflația care golește cu repeziciune buzunarele românilor, a ales un spațiu închis, ferit de oprobiul public, dar tot pe banii statului, poate, e la butoane, el împarte cash-ul țării!

 Și încă ceva – Dle Cîțu, dle Orban dați-i un telefon d-lui ministru PSD Petre Daea și mulțumiți-i. Dacă nu aveam inițiativa de a salva de la faliment Stațiunea Popăuți toată „floarea” liberală din județ nu mai avea unde să-și țină gratis ședințele electorale!”

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *