Economic Știri locale

Inchirieri auto din Bucuresti prin rent-a-car-otopeni.ro calitate garantata



Atunci cand ai nevoie de o alternativa pentru vacanta sau cand masina ta personala este in service, ofertele companiilor de inchirieri auto Bucuresti sunt adaptate special nevoilor tale de deplasare, fie ca ai nevoie de o masina pentru cateva zile sau pentru o perioada mai lunga de timp, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt partenerii tai ideali de calatorie de fiecare data, vei gasii masini foarte bine intretinute si echipate.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti daca in ultimii ani erau destinate unui numar restrans de clienti si anume celor care veneau din afara tarii, astazi oricine se poate bucura de condusul unei masini inchiriate, daca de exemplu esti om de afaceri si vii in tara pentru a rezolva cateva intalniri, o masina din gama de lux cu care sa faci o imagine impecabila in timpul intalnirii este cat se poate de avantajoasa. Cei de la rent-a-car-otopeni.ro dispun de o flota extrem de diversificata de autotursime, de la gama compact la modele economice dar si modele premium in parcul de inchirieri auto Bucuresti , conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt cat se poate de simple, nu vei avea limite sau reestrctii poti sa calatoresti cat vrei si pe orice distanta fara sa iti faci griji, mai mult decat atat masinile ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto nu sunt inscriptionate si se prezinta excelent din punct de vedere tehnic si estetic. Indiferent de clasa sau de tipul masinii de care ai nevoie, cei de la rent-a-car-otopeni.ro sunt intotdeauna partenerii tai ideali de calatorie, au masini de cea mai buna calitate si preturi cat se poate de rezonabile. In functie de nevoile de spatiu si de confort pe care le ai vei avea posibilitatea sa optezi pentru masini din gama compact, masini din clasa low cost si nu in ultimul rand masini monovolum sau modele de masini din clasa Suv. Poti opta pentru masini cu transmisie manuala sau pentru masini cu transmisie automata, oricum ar fi in parcul lor de inchirieri auto Bucuresti vei gasii intotdeauna super modele la tarife avantajoase, ei sunt disponibili si in vederea colaborarilor cu persoanele juridice care doresc sa inchirieze masini pe termen lung.

Inchirieri auto Bucuresti fara taxe ascunse

Daca pana acum ai mai auzit cunoscuti care au avut surprize ayunci cand au optat pentru inchirieri auto Bucuresti ei bine la cei de la Rent-a-car-otopeni.ro lucrurile sunt clare de la inceput, nu vei avea clauze sau taxe ascunse, trebuie doar sa semnezi un contract de inchirieri auto dupoa ce ai verificat impreuna cu agentul desemnat sa iti livreze masina, in mod amanuntit autoturismul, bifezi eventualele zgarieturi pe care le are masina in momentul preluarii, semnezi, achiti contravaloarea zilelor de inchiriere si garantia si poti sa pleci linistit in calatorie catre orice destinatie. Masina iti va putea fi livrata la adresa daca soliciti asta, de asemenea clientii care aterizeaza in aeroport, pot solicita sa primeasca acolo autoturismul indiferent de ora la care vor ateriza, un reprezentant al companiei va fi gata in orice moment cu masina pregatita de drum. Rezervarea se poate face cat se poate de simplu si de rapid direct pe siteul companiei, va trebuii sa completezi un formular de comanda, sa alegi tipul de masina si perioada, in cel mai scurt timp dupa ce ai finalizat rezervarea vei fi contactat de un reprezentant al companiei pentru stabilirea detaliilor de livrare al autoturismului in aeroport. Un alt mare avantaj pe care il vei avea optand pentru inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro este acela ca vei primii masina cu toate asigurarile incluse, plinul de carburant in momentul livrarii dar si rovigneta, aceste taxe vor intra in costul de inchiriere fara sa trebuiasca sa iti faci griji. In cazul unor incidente neprevazute, cum ar fi defectiuni la partea mecanica a masinii, in maxim 24 de ore autoturismul iti va fi inlocuit in cel mai scurt timp. Pentru a evita situatiile neprevazute, in momentul in care vei completa formularul pentru masini de inchiriat Bucuresti vei gasii preturile actualizate si totale, la fel si garantia, asadar nu vei avea surprize neplacute in momentul livrarii masinii.

Conditii pentru inchirieri auto Bucuresti

Conditiile de inchiriere sunt cat se poate de simple inca de la inceput, trebuie sa ai varsta de minim 21 de ani pentru a putea sa inchiriezi o masina, de asemenea in functie de posibilitatile fiecarui client care opteaza pentru inchirieri auto Bucuresti poti achita contravaloarea serviciilor atat in numerar cat si cu un card de credit. Contractul il poti regasii direct pe site la acestia la sectiunea conditii, inainte de a face inchirierea ai posibilitatea sa il citesti in mod cat se poate de amanuntit. Daca vrei mai multe detalii sau cele mai avantajoase oferte de inchirieri auto Bucuresti rent-a-car-otopeni.ro este solutia pe care te vei baza in orice moment.