Economic Știri locale Visit Botoșani

FOTO Pensiunea de jumătate de milion de euro, care va avea și restaurant pescăresc, aproape de finalizare



 


Investiția omului de afaceri Nicu Pitorac în pensiunea cu restaurant pescăresc din comuna Frumușica este aproape de finalizare și ar putea fi inaugurată în perioada octombrie-noiembrie.

Cu afaceri în domeniul transportului de mărfuri și service auto, Nicu Pitorac a atras la acest proiect și o finanțară din fonduri europene prin Asociația Zona Pescărească Iazurile Moldovei.

Pe lângă lucrările la pensiune, acesta a demarat și lucrările de amenajare a drumului de acces către iazul cu lebede pe care îl deține la câteva sute de metri distanță de viitoarea pensiunea-restaurant.

 

Peste drum de șantierul unde se construiește pensiunea, Pitorac deține un teren și câteva clădiri unde vrea să facă o parcare pentru TIR-uri, prima din județul Botoșani.

Anul acesta va fi construită pensiunea care va avea cel puțin 8 camere de cazare, va fi dotată bucătăria și va fi decolmatat și amenajat iazul de pe proprietatea care va deveni principala atracție de acest fel din partea de Sud a județului.

Pensiunea de la Flămânzi va avea o bucătărie bazată pe pește, dar și pe bucatele tradiționale îndrăgite în zonă, precum și pe cele din bucătăria italiană.

În acest an au început și lucrările de modernizare și a drumului european Botoșani-Târgu Frumos, șosea care trece prin fața pensiunii lui Nicu Pitorac.

SURSA FOTO: Contul de Facebook al lui Nicu Pitorac