FOTO Pensiunea de jumătate de milion de euro, care va avea și restaurant pescăresc, aproape de finalizare

0 


Investiția omului de afaceri Nicu Pitorac în pensiunea cu restaurant pescăresc din comuna Frumușica este aproape de finalizare și ar putea fi inaugurată în perioada octombrie-noiembrie.

Cu afaceri în domeniul transportului de mărfuri și service auto, Nicu Pitorac a atras la acest proiect și o finanțară din fonduri europene prin Asociația Zona Pescărească Iazurile Moldovei.

Pe lângă lucrările la pensiune, acesta a demarat și lucrările de amenajare a drumului de acces către iazul cu lebede pe care îl deține la câteva sute de metri distanță de viitoarea pensiunea-restaurant.

 

Peste drum de șantierul unde se construiește pensiunea, Pitorac deține un teren și câteva clădiri unde vrea să facă o parcare pentru TIR-uri, prima din județul Botoșani.

Anul acesta va fi construită pensiunea care va avea cel puțin 8 camere de cazare, va fi dotată bucătăria și va fi decolmatat și amenajat iazul de pe proprietatea care va deveni principala atracție de acest fel din partea de Sud a județului.

Pensiunea de la Flămânzi va avea o bucătărie bazată pe pește, dar și pe bucatele tradiționale îndrăgite în zonă, precum și pe cele din bucătăria italiană.

În acest an au început și lucrările de modernizare și a drumului european Botoșani-Târgu Frumos, șosea care trece prin fața pensiunii lui Nicu Pitorac.

SURSA FOTO: Contul de Facebook al lui Nicu Pitorac 
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *