Economic Știri locale

Femeie de afaceri din Botoșani, în misiunea economică a CONAF în Cipru. ”Le-am povestit despre producția de lactate din zona Botoșaniului”



 


O femeie de afaceri din Botoșani face parte din delegația Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) care participă la o misiune economică în Cipru.

Mihaela Stoiciuc, fondatoarea Mischa Kids, creșă-grădiniță-after school-loc de joacă, este reprezentanta CONAF pe plan local și participă în această perioadă la prima misiune economică în această calitate.

 

 

”Cu Numărul 1 in producția tradițională, certificată de haloumi. Afacere de familie ce îmbina Tradițiile cu nevoile moderne de aproape 4 decenii.

Și da, le-am povestit si despre producția de lactate din zona Botoșaniului”, a postat antreprenoarea Mihaela Stoiciuc pe contul său de Facebook.

Aceasta a completat, ulterior, cu o altă postare: ”Cu ocazia misiunii economice a delegației CONAF în Republica Cipru, am vizitat Alambra, cea mai mare companie producătoare-exportatoare de lactate din Insula Ciprului cu experiențe de 35 ani. Principalul lor produs este Halloumi Cheese cu peste 30 % din piață și cu exporturi în peste 40 de țări”.