Avantajele mobilierului din lemn reciclat

0

Lemnul reciclat a devenit deja unul dintre cele mai populare materiale de mobilier din ultima perioada. Din ce în ce mai mulți oameni oameni aleg să le includă în amenajarea casei, atât datorită stilului deosebit, cât și din punct de vedere al impactului pe care îl are asupra mediului înconjurător.

Lemnul reciclat a devenit deja unul dintre cele mai populare materiale de mobilier din ultima perioada. Din ce în ce mai mulți oameni oameni aleg să le includă în amenajarea casei, atât datorită stilului deosebit, cât și din punct de vedere al impactului pe care îl are asupra mediului înconjurător.

Din punct de vedere al stilisticii, mobilierul din lemn reciclat poate crea o ambianță plăcută, aducând un plus de personalitate oricărui spațiu din casa ta. Mai mult, te bucuri și de unicitatea care vine la pachet cu orice bucata de lemn reciclat, deoarece nu există două piese la fel.

Piese de mobilier lucrate manual

Dacă ne gândim la mese din lemn masiv lucrate manual, este imposibil să pierdem din vedere caracterul nefinisat, dar foarte atractiv. Unicitatea le face potrivite pentru orice casă, indiferent de stilul de amenajare interioară. De altfel, piesele de mobilier realizate manual nu doar că sunt obiecte de decor, ci și povești, elemente născute din mâinile unor artizani care își dedică viața acestui meșteșug.

Mesele din lemn masiv sunt create pentru a atrage priviri. Așadar, fie că le folosești în zona de dining sau chiar ca măsuță de cafea, ele vor fi în centrul atenției. Deseori, modelele de acest fel nu sunt identice, deoarece bucățile de lemn prezintă trăsături distinctive. Noi considerăm că asta este ceea ce conferă frumusețe.

Preferăm să gândim în afara tiparelor atunci când vine vorba de amenajare interioară, lucru pe care te îndemnăm să îl faci și tu. Așadar, alege piese statement, optează pentru mese din lemn masiv folosite pe post de birou. Cel mai important însă, nu uita să alegi elemente care te reprezintă.

Sustenabilitatea, un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere

În ultimii ani, tot mai mulți oameni aleg un stil de viață sustenabil. De altfel, aceasta este deosebit de importantă pentru mediul înconjurător, pentru a asigura o oarecare longevitate. De altfel, când discutăm despre mobilier handmade la Concept22, mai ales cel produs din lemn reciclat și lemn exotic, trebuie să ținem cont de faptul că acestea sunt realizate manual, de meșteșugari din îndepărtata Indie.

Iubim stilul vintage, industrialși minimalist, însă nu putem refuza nici atmosfera ușor orientală, specifică acestor creatori. Aceste piese sunt cu siguranță apreciate de cei cu un stil deosebit, care doresc să își decoreze casa după bunul plac. Ține cont însă de faptul că mobilierul handmade are caracter unic, așadar, trebuie să le amplasezi cu grijă, deoarece sunt cu siguranță piesele care vor atrage atenția oricărui vizitator.

Sursă imagini: concept22.ro

 
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *