Economic Știri locale

Premieră! Acțiunile deținute de un francez la o fabrică din județul Botoșani au devenit aport de capital la o firmă din Paris, Franța





Premieri în mediul economic al județului Botoșani. Un om de afaceri francez transformă acțiunile deținute la o fabrică din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, în aport de capital la o companie din Paris, Franța.

Este vorba despre omul de afaceri francez Hamidi Haissam, acționarul majoritar al fabricii de confecții Conted SA Dorohoi.

La Conted se lucrează costume bărbătești pentru unele dintre cele mai importante branduri de fashion din lume.

 


În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Conted SA Dorohoi s-a aprobat: ”Transferul de instrumente financiare a deținătorului Hamidi Haissam, respectiv acțiunile deținute de acesta la S.C. Conted S.A. Dorohoi, reprezentând 81,1186 % din actiunile Societății, prin aport la capitalul social al Societății LaGarde, cu sediul în strada Spontini nr. 40, 75116, Localitatea Paris, Țara Franța, înregistrată la Registru cu nr. 885071340”.

Ing. Hamidi Haissam este și președintele Consiliului de Administrație al Conted SA Dorohoi, iar această transformare va conferi un plus de stabilitate fabricii dorohoiene. 

În semestrul I al anului 2021, societatea Conted SA Dorohoi a înregistrat pierdere în sumă de (739.169) lei, față de aceeași perioadă a anului anterior când am înregistrat profit în sumă de 526.073 lei.