Economic Știri locale

[Sfatul mecanicului] – Cum poți cumpăra cele mai bune anvelope de iarnă?

Ce anvelope să alegi? Aceasta este întrebarea de la care pornim în acest ghid de cumpărare pentru cele mai bune anvelope în care vă vom oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a cumpăra setul de anvelope care se potriveşte cel mai bine nevoilor pe care le aveți. Alegerea anvelopelor pentru maşină este de fapt un moment foarte important pentru fiecare şofer, deoarece alegerea anvelopei potrivite este esenţială pentru a asigura o siguranţă maximă la volan. În acest aspect, inovaţia ne ajută. Anvelopele moderne, de fapt, sunt atent studiate, atât pentru forme şi dimensiuni, cât şi pentru banda de rulare, pentru a maximiza performanta şi aderenţa acestora pe asfalt în orice situaţie meteo. Pentru a face o alegere în cunoştinţă de cauză, este, prin urmare, important să verificaţi marcajul, urmând informaţiile din documentul de înmatriculare al maşinii şi să înţelegeţi care sunt cele mai bune anvelope de iarnă.

În acest articol îți prezentăm câteva modele, iar în ghidul AUTO VROM BRAȘOV găsești toate recomandările de care ai nevoie pentru a alege cele mai bune anvelope de iarnă.

Cum alegi cele mai bune anvelope de iarnă? După aceasta premisă necesară pentru a ne introduce în lumea anvelopelor auto, a sosit momentul să trecem în revistă principalele caracteristici ale celor mai bune anvelope disponibile pe piaţă şi disponibile şi în magazinele online. Prin urmare, mai jos vom analiza în detaliu produsele celor mai bune mărci pentru a vă permite să alegeţi cea care se potriveşte cel mai bine maşinii.

Anvelopele SUV Nokian HaKKapeliitta R2

Să ne deschidem lista cu anvelopele SUV Nokian HaKKapeliitta R2. Acestea sunt anvelope cu o durabilitate excelentă iarna. Nivelul de aderenţă pe asfalt este foarte ridicat şi, în plus, blocurile de roţi autoblocante fac frânarea mai decisivă şi mai sigură. Banda de rulare este realizată cu un aranjament în formă de V, asigurând o utilizare optimă chiar şi pe zăpadă.

Anvelope MICHELIN Pilot Alpin 5

Urmează să ilustrăm principalele caracteristici ale anvelopelor de iarnă MICHELIN Pilot Alpin 5. Vorbim despre un produs rezistent la temperaturile scăzute din cele mai reci perioade ale anului. Oferă stabilitate direcțională ridicată, scurgere bună a apei din plasturele de contact și rezistenșă bună la înfundarea zăpezii.

Anvelope Goodyear Ultra Grip Ice 2

Să continuăm cu anvelopele auto Goodyear Ultra Grip Ice 2. În acest caz, avem de-a face cu o anvelopă de iarnă cu performanţa cu banda de rulare care reduc riscul acvaplanării. Lăţimea mare a benzii de rulare le face, de asemenea, ideale pentru utilizarea sportivă, deoarece asigura că anvelopa să nu se deformeze chiar şi la viteze mari. Aceste anvelope sunt disponibile în diferite dimensiuni.

Oferă, de asemenea, manevrabilitate precisă și stabilitate direcțională.

Anvelopele BF Goodrich G- Force Winter 2

Anvelopa BF Goodrich G- Force Winter 2 este una recomandată de foarte mulți specialiști din domeniu. Prin urmare, ne confruntăm cu un cauciuc proiectat să aibp un nivel de zgomot redus, performanță foarte bună pe zăpada proaspătă și cea topită, are o eficiență mare la frânare şi oferă un confort maxim în momentul deplasării…

Material redactat de mecanicul auto, Paul Rădulescu, Manager AUTO VROM BRAȘOV.