1 miliard de euro cifră de afaceri până în 2030. Ținta omului de afaceri Gheorghe Ciubotaru, fondatorul Electroalfa

0
Gheorghe Ciubotaru, Electroalfa Botoșani

Un om de afaceri din Botoșani vrea ca în următorii 8 ani grupul său de firme să realizeze o cifră de afaceri cumulată de 1 miliard de euro.

Este vorba despre omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, industriașul care împreună cu soția sa, Mioara Ciubotaru, au înființat imperiul economic Electroalfa, cu business-uri în producere de aparatură electrică, imobiliare, energie verde.

Acesta a făcut declarațiile la ”Lecții de business”, un proiect ZF/First Bank.

 


 

”Vrem să atingem o cifră de afaceri de un miliard de euro în perioada 2022-2030, spartă pe cei 8 ani. În lei ar fi 500-700 milioane lei anual, adică peste 100 de milioane de euro. Lucrăm în sensul acesta extrem de atent și pragmatic”, a declarat omul de afaceri botoșănean Gheorghe Ciubotaru.

Fondatorul grupului de firme Electroalfa a precizat că energia verde, eficiența energetică și producerea de echipamente electrice de joasă și medie tensiune sunt domeniile de business care vor duce compania din Botoșani la ținta de 1 miliard de euro cifră de afaceri în următorii 8 ani și că există o strategie bine pusă la punct care va fi respectată cu strictețe.

Electroalfa are la Botoșani 4 fabrici întinse pe 20.000 metri pătrați și 550 de angajați. Ultima fabrică a fost finalizată în doar 11 luni cu 8 milioane de euro, fiind construită doar cu firme românești. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *