Economic Știri locale

5 piese de mobilier care sunt indispensabile unui hol

Cabinet TV on the white wall in living room with armchair,minimal design,3d rendering



Cabinet TV on the white wall in living room with armchair,minimal design,3d rendering

Un hol amenajat corespunzător, îți va oferi o stare de bine atunci când te întorci acasă după o zi de muncă sau când vrei să mai petreci câteva momente în liniște înainte să pleci de acasă. Un hol, fie îngust, lung sau de dimensiuni mari, mobilat cu piese potrivite, îți va oferi un spațiu funcțional, perfect pentru depozitarea diverselor articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți sau alte lucruri utile.

Alege un cuier de hol cu dulap

Un prim element ce trebuie să se regăsească în orice hol sau zonă de intrare în casă este reprezentat de un cuier de hol cu dulap. În funcție de întregul design al casei, dar și de preferințele personale și nevoile zilnice, alege un cuier de hol cu dulap care să-și îndeplinească satisfăcător scopul. Poți opta pentru polițe sau rafturi interioare în zona de dulap pentru a aranja mai ușor lucrurile sau poliță pentru umerașe. Modelele pentru astfel de piese sunt extrem de versatile, astfel încât să ai posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit.

Caută un articol potrivit pentru depozitarea pantofilor

Păstrarea pantofilor organizat și la îndemână necesită un spațiu potrivit pentru depozitare. Fie că alegi un pantofar, fie că optezi pentru băncuțe pentru hol cu spațiu de depozitare pentru pantofi, o astfel de alegere este indispensabilă. Nu vei avea doar pantofii organizați și la îndemână oricând, ci vei reuși să te bucuri de o încălțare comodă datorită băncuței pentru hol.

Optează pentru o piesă de șezut

Creează un spațiu cozy și elegant cu ajutorul unei banchete hol în culori extravagante, din materiale textile de calitate sau cu blăniță. O banchetă poate fi utilă atunci când vrei să te încalți sau descalți ușor, să te odihnești câteva minute, să-ți întâmpini oaspeții sau chiar să îți ofere o zonă de citit.

Achiziționează o oglindă mare

Oglinzile reprezintă alegerea potrivită atunci când holul este prea mic și vrei să obții un efect viazual mai mare. De asemenea, oglinda în zona holului este perfectă pentru momentele când vrei să arunci o ultimă privire ținutei, înainte să ieși din casă. Optează pentru oglinzi mari, care se potrivesc întregului design.

Completează zona cu etajere pentru holÎntr-o zonă de hol nu ar trebui să lipsească nici etajerele. Alege etajere pentru hol potrivite gustului tău și în acest fel vei avea la îndemână, lucrurile indispensabile, precum cheile de la casă sau de la mașină sau chiar suportul pentru plicurile poștale. Poți accesoriza etajerele cu mici ghivece cu flori verzi pentru un hol cu un aer mai proaspăt, natural, elegant și chiar sofisticat.