Economic Știri locale

Vineri se deschide Peri Peri Grill, primul restaurant în care sosurile picante și puiul la grill sunt vedete



 

Vineri, 1 iulie, se deschide restaurantul Peri Peri Grill, primul cu influență sud-africană din Botoșani, unde sosurile picante și puiul la grill sunt vedete.

Peri Peri Grill, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, lângă centrul de încasări al Nova Apaserv și în fața Tribunalului Botoșani, va fi inaugurat vineri, începând cu ora 14.00. Terasa restaurantului, despre care se poate spune că este cea mai aerisită și mai primitoare din orașul nostru, va fi o mare zonă de petrecere a timpului de calitate în aer liber chiar de la inaugurare. Un DJ va asigura muzica potrivită unei zile toride de vară, iar clienții vor fi serviți cu câte un pahar cu șampanie.

Barul va fi o atracție din toate punctele de vedere, având cele mai diferite cocktailuri cu alcool sau fără alcool și pe care mai rar le găsiți în această parte a țării.

Peri Peri Grill este al doilea restaurant Uncle Vic din Botoșani și vine pe piață să acopere nevoia gurmanzilor pasionați de sosuri iuți și mai puțin iuți, a iubitorilor de pui la grill făcut ”ca la carte”, a cocktailurilor și a vinurilor.

Sosurile vor fi, de departe, ”specialitatea casei” fiind testate pentru a atinge perfecțiunea.

Puiul la grill, sferturi, jumătăți sau întreg, ținut în condimentele cele mai bune înainte de a fi pus la grill va reprezenta a doua vedetă din farfuria dumneavoastră, alături de sosul preferat.

Alături de puiul la grill și sosurile atent preparate în bucătăria proprie, cu meniu special pentru copii, din care va lipsi iuțeala adorată de adulți, cu multe salate și o varietate de ciorbe, Peri Peri Grill va fi locul ideal pentru a petrece timpul liber de calitate alături de familie sau prieteni.

În fiecare zi, de la deschidere și până la ora 12.00, Peri Peri își va aștepta clienții cu o reducere de 50% la cafea.

Peri Peri Grill vă așteaptă începând cu 1 iulie 2022 la cel mai nou restaurant din Botoșani.