Economic Știri locale

O profesoară a deschis Kubik Creative, locul în care educația copiilor se face prin joacă și distracție

În municipiul Botoșani s-a deschis KUBIK CREATIVE, locul în care copiii își petrec timpul liber învățând prin joacă și distracție.

KUBIK CREATIVE este un univers al copilăriei în care au loc activități integrate, ateliere de creație, club de lectură și se vor învăța limbi străine.

Violeta Baltariu este profesor în învățământul primar și, cu sprijinul familiei, a decis să înființeze un loc în care educația se poate face și altfel, în care joaca și distracția sunt principalele modalități prin care copiii pot să învețe, fără stresul notelor, fără presiunea temelor de acasă.

”Vom avea deschis în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8 la ora 13, iar marți și joi atelierele de creație vor fi în intervalul orar 17.00-19.00. Activitățile integrate se vor desfășura atât ca activități în cadrul unui proiect tematic, cât și în cadrul proiectării pe teme săptămânale, într-o atmosferă relaxată”, a declarat Violeta Baltariu.

La KUBIK CREATIVE pot merge copii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani, totul fiind atent ales pentru confortul fizic și psihic al micuților.

Pentru detalii privind înscrierile la KUBIK CREATIVE puteți apela numărul de telefon 0748490176 sau puteți merge direct la sediul de pe strada Octav Onicescu, chiar lângă Biserica Rosetti.