Economic Știri locale

Elsaco a ieșit la cumpărături de firme mici. După Elpro, Iftime mai cumpără o companie: ”O fac de câteva milioane de euro cifră de afaceri ”



 

Grupul de firme Elsaco a ieșit la cumpărături de firme mici.

După ce a achiziționat compania Elpro, una dintre cele mai vechi firme din domeniul lucrărilor de instalații electrice.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Elsaco, a declarat că noua achiziție face parte din strategia grupului pentru o poziționare în piața instalațiilor electrice.

„Am cumpărat Elpro și mai cumpărăm una zilele acestea, tot din zona noastră, o firmă mai mică acreditată pentru lucrări mai mici. Noua companie este din zona de interfață cu oamenii, tot felul de echipamente pentru blocuri, suntem în proces de achiziție”, a declarat Valeriu Iftime.

Despre compania Elpro, președintele Consiliului de Administrație al grupului de firme Elsaco a declarat că în doi ani de zile va fi una puternică în domeniul său de activitate.

”Elpro era în mare dificultate, dar am cumpărat această firmă pentru că avea aceste abilități, aceste documente prin care poate lucra până la 110 kiloVolți oricând. Că nu am oameni, că nu am lucrări foarte multe este altceva, dar am baza, am structura și în doi ani cresc. O fac de câteva milioane de euro cifră de afaceri 100%”, a completat Valeriu Iftime.