6 noi tipuri de cașcaval de la Lacto Solomonescu pentru a vă reaminti de cele mai îndrăgite locuri de vacanță

0




Fabrica de lactate Lacto Solomonescu din județul Botoșani, satul Miron Costin, comuna Vlăsinești, a adus pe piață șase noi sortimente de cașcaval, fiecare cu câte un ingredient care să amintească de cele mai îndrăgite destinații turistice ale românilor.

Astfel, gama Solomonescu s-a îmbogățit cu

cașcaval cu fistic din Sicilia

cașcaval cu mango din Thailanda

cașcaval cu oregano și ulei de măsline din Grecia

cașcaval cu nucă din România

cașcaval cu piper mozaic din Brazilia

cașcaval cu chimen din Egipt

 

”Nu-i așa că îți plac amintirile din vacanță? De aceea am creat 6 sortimente de cașcaval care să îți amintească de câteva destinații. Lacto Solomonescu prețuiește amintirile frumoase!

Bucură-te încă odată de vacanță!”, se precizează în prezentarea făcută de Lacto Solomonescu celor șase noi tipuri de cașcaval făcute la Botoșani.

 




Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *