VIDEO Un tânăr antreprenor a intrat în politică. Este cunoscut pentru că ajută sute de copii și familii cu haine, mâncare, cărți și calculatoare

0

 

Are un salon de frizerie TOP, este implicat în sute de activități civice și ajută mii de persoane, donează calculatoare elevilor și în business-ul său a pregătit profesional la cel mai înalt nivel mulți tineri care apoi și-au deschis propria afacere.

Acum a intrat în politică și spune că rolul său în proiectul politic la care a aderat este să muncească pentru a multiplica proiectele din societatea civilă pe care le coordonează și în alte județe din țară.

Este vorba despre antreprenorul Ciprian Andronache, fondatorul frizeriei La Brici, care a aderat la partidul NOI (Națiune Oameni Împreună).  

”Am avut o discuție cu tinerii care vine la mine la tuns, deși era foarte tânăr mi-a spus că greșesc pentru că nu intru în politică, dacă nu sunt acolo nu a, cum să schimb ceva. Mi-a rămas în cap ce mi-a spus el. Când am primit cererea de a munci pentru patrie mi s-a spus: ”Ai know-how, ai rezultate, ai primit distincții la nivel național pentru activitatea ta din zona civică, deci tu știi mai bine ce se întâmplă în familii, în centre. Hai să ne livrezi o parte din cunoștințele tale astfel încât ele să fie amendamente la Lege”. Asta a fost cererea, pe care nu aveam cum să o refuz. Puteam să o fac și pe simplă discuție verbală, dar este altceva când ești implicat, când ți se prezintă un plan de redresare. Nu mă interesează nicio funcție. Rolul meu este de a munci, să livez know-how-ul, să creez punte între generația tânără și cea care conduce”, a declarat Ciprian Andronache.

 
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *