Economic Știri locale

ELSACO SOLUTIONS participă la ENLIT Europe



Reprezentanții Elsaco Solutions vor participa la expoziția internațională ENLIT Europe, eveniment ce se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, la Frankfurt.

Enlit Europe este o expoziție internațională ce reunește specialiști din zona de utilități, operatori de rețea, vânzători, consultanți și integratori de sisteme, care acoperă întregul lanț valoric al energiei inteligente. La Frankfurt sunt așteptați peste 15.000 de experți din industrie, 700 de expozanți și 500 de speakeri.

Dintre soluțiile prezentate de către specialiștii ELSACO SOLUTIONS enumerăm:

ELSACO LoRa – soluții complete smart metering folosind tehnologia LoRaWAN;

ELSACO NB-IoT – soluții smart metering folosind tehnologia NB-IoT;

ELSACO Energii Regenerabile – soluții pentru energii regenerabile folosind Centrale Fotovoltaice + Soluții Stocare Energie în baterii/hidrogen + VPP (Virtual Power Plant);

ELSACO SAMSmart All Meters: permite citirea de la distanță a oricărui tip de contor (energie electrică, apă, gaz, energie termică), indiferent de producător, atât pentru contoare de tip analogic, cât și pentru cele de tip digital.

 

Produse și servicii: Sisteme SCADA / RTU, AMI / AMR, Facturare, Contorizare Electricitate, Contorizare Gaz, Managementul datelor primite de la contoare, Contorizare Apă, Soluții Smart Grid, Smart Energy.

 

Andreea Govna                                                                                    

Manager Comunicare