Economic Știri locale

Ce bonusuri gasesti la pariuri online

Pentru a atrage jucatorii pe site, dar si pentru a se ridica la nivelul concurentei, casele de pariuri de pe internet ofera o multime de oferte promotionale interesante. Toate aceste bonusuri evident ca sunt in avantajul clientilor, care prin intermediul lor primesc diferite beneficii pe site.

Tipurile de bonusuri s-au diversificat tot mai mult in ultima perioada, astfel ca in ziua de astazi exista destul de multe tipuri de oferte pe care le poti intalni la casele de pariuri de pe internet. Iti prezint in randurile de mai jos cele mai populare bonusuri pentru pariuri online.

Tipuri de bonusuri populare la pariuri online

Inca din start trebuie sa stii ca cele mai bune case de pariuri de pe internet ofera bonusuri atat pentru clientii noi, la inregistrarea pe site, cat si pentru cei existenti. Asadar, ofertele nu se rezuma doar la cele de bun venit, ci si pe parcursul activitatii de pariere vei putea incasa diferite bonusuri interesante.

De asemenea, tine cont ca uneori pentru activarea unui bonus trebuie sa specifici si un cod bonus si poti sa vezi astfel ce cod promo Fortuna este necesar pentru a profita de una din cele mai bune oferte de pe piata.

In ceea ce priveste cele mai populare tipuri de bonusuri pe care le vei intalni la pariuri online, iata in randurile de mai jos clasificarea ofertelor:

1. Bonus fara depunere

In ziua de astazi poti uneori chiar sa joci la pariuri online fara sa scoti niciun ban din buzunar. Acest lucru este posibil prin intermediul ofertelor de tip bonus fara depunere, care, probabil dupa cum te asteptai deja, sunt cele mai populare si apreciate in randul jucatorilor.

Atat clientii noi, cat si cei existenti pot sa primeasca bonusuri fara depunere la pariuri pentru inregistrarea pe site, pentru verificarea contului, de ziua de nastere, drept bonus de fidelitate si alte asemenea situatii.

Drept bonus fara depunere vei primi fie o anumita suma de bani din partea agentiei, fie unul sau mai multe pariuri gratuite. Oricum ar fi, e clar ca astfel de oferte nu trebuiesc ratate niciodata, fiindca vei avea numai de castigat de pe urma lor.

2. Bonus procent din suma depusa

In momentul efectuarii unei depuneri in cont poti beneficia la multe case de pariuri de bonus de tip procent din suma depozitata. Astfel, pe langa banii depusi din contul tau, vei primi si un anumit procent bonus, care de regula variaza intre 50% si 200%.

Trebuie sa stii insa ca exista si o suma maxima de bani bonus pe care o poti incasa, indiferent de valoarea depunerii, deci este important sa tii cont si de acest aspect.

3. Pariuri gratuite

Foarte apreciate de catre jucatori si foarte raspandite la casele de pariuri sunt si bonusurile care iti ofera pariuri gratuite (Free Bets). Astfel, poti sa primesti din partea agentiei unul sau mai multe pariuri gratuite.

Prin intermediul unui Free Bet vei putea plasa un bilet la pariuri fara sa consumi din banii proprii, ci el va fi jucat practic din banii agentiei. Important de stiut este ca in urma unui pariu plasat cu Free Bet vei pastra in cont doar profitul generat de acesta, adica fara miza.

4. Pariuri fara risc

Un tip de bonus ceva mai recent aparut la pariurile pe internet este cel de tip pariu fara risc. Asa cum ii spune si denumirea, agentia te poate recompensa oferindu-ti un pariu fara sansa de a pierde. Mai exact, tu vei plasa un anumit bilet, iar daca acesta va fi necastigator, casa de pariuri iti va returna pana la 100% din miza inapoi in contul de joc.

Este o promotie destul de interesanta, deoarece iti permite sa joci un bilet mai riscant decat in mod obisnuit, fiindca oricum esti acoperit in cazul in care el nu va fi castigator.

Concluzionand, acestea sunt principalele 4 tipuri de oferte bonus pe care le vei intalni la casele de pariuri online din Romania. Bineinteles ca pe langa ele pot exista uneori si alte bonusuri, iar in ceea ce priveste ofertele pentru clientii existenti ar trebui amintite si bonusurile extra pentru biletele multiple, cotele marite, miza inapoi la 0-0 si multe altele.

Asadar, atunci cand te distrezi la pariuri online vei intalni bonusuri si oferte promotionale atractive la tot pasul si nu iti ramane decat sa le alegi pe cele mai interesante.