Ne este scârbă de țiganii care scuipă coji de semințe în Centrul Vechi, dar nu și  de românii care fac la fel pe stadion

Una dintre problemele botoșănenilor sunt țiganii care murdăresc Centrul Istoric, care mănâncă semințe în Centrul Vechi și scuipă cojile peste tot. Este un peisaj scârbos, așa este. Dar ați văzut ce lasă românii în urma lor după un meci de fotbal pe Stadionul Municipal? Țiganii din Centrul Vechi sunt minciună pe lângă eleganții și educații care merg pe stadion.

După un meci de fotbal la Botoșani câțiva angajați ai Primăriei merg să măture o zi întreagă în tribunele stadionului pentru a aduna mormanele de coji de semințe lăsate de mulți dintre cei care ar vrea să dispară țiganii din Centrul Vechi pentru că… fac mizerie acolo.

După ce a intrat FC Botoșani în Liga 1 am mers la câteva meciuri cu băiețelul meu. Am renunțat la asta după un meci în care un elegant, un rasat, un deosebit, un român îngrețoșat de țiganii din Centrul Vechi mi-a scuipat coji în cap și mie și băiețelului tot meciul. Asta pe lângă cuvintele elevate pe care le-a strigat pe tot parcursul meciului, indiferent de minutul sau faza din joc.

Citește articolul integral AICI