V-am votat să vă bateți joc de copiii noștri, domnilor consilieri locali?

0

Patinoarul din fața Sălii Polivalente

Prostie pură: ai un patinoar acoperit de milioane de lei, dar niște consilieri locali de toată rușinea nu-i lasă pe copii să-l folosească.  

Din păcate prostia și interesele politice scârboase ale unor politicieni lovesc direct în copiii din Botoșani. Primăria a început amenajarea parinoarului artificial din fața Sălii Polivalente în timp ce patinoarul acoperit din Parcul Cornișa, finalizat de un an de zile, stă nefolosit și va mai sta închis și această iarnă.Asta se întâmplă pentru că niște consilieri locali care au vrut să dea în folosință acest patinoar când primar era Ovidiu Portariuc nu vor ca atât timp cât este Cătălin Flutur primar să se întâmple ceva bun în Botoșani pentru ca acesta să nu mai fie ales de botoșăneni. De parcă le pasă de așa ceva copiilor.

Acești consilieri locali ne privesc pe noi și pe copiii noștri doar ca pe o masă de alegători ușor de manipulat, ca pe niște iobagi care avem doar menirea să-i votăm pe ei să ajungă în Consiliu, de unde să se pună în diferite consilii de administrații.

În 2016 duceau la plimbare copiii prin Parcul Cornișa și le arătau ce tari sunt ei, cum au făcut ei o minunăție de parc de distracții care va fi inaugurat imediat, iar tot anul 2017 au refuzat să recepționeze patinoarul acoperit, locurile de joacă de acolo pentru că nu dă bine ca în timpul actualului primar să se întâmple ceva bun.Patinoarul de la Cornișa

Dragi consilieri locali, mă doar și ne doare, ca botoșăneni, în cot cine naiba e primar, ce partid are majoritatea în Consiliul Local. NU ne pasă cine inaugurează, doar vrem să fie inaugurat. Luați-vă dracului sigla de partid și puneți-o la intrare în parcul Cornișa. Puneți-vă peste tot bannere cu moacele voastre acolo. Stați în fața patinoarului de la Cornișa și spuneți la toți care vin acolo că voi l-ați făcut, nu Flutur, dar recepționați odată această clădire și lăsați copiii să se bucure de el.

De ce vă răzbunați pe copii pentru că este Flutur primar? Dacă era Portariuc primar îi lăsați pe copii să se bucure de acel patinoar?

Nu vă este rușine că din banii botoșănenilor s-a făcut parcul Cornișa și că acum îi obligați pe copii să folosească un patinoar, cel din fața Polivalentei, când la Cornișa este o bijuterie de patinoar?Domnilor consilieri care vă bateți joc de noi, de botoșăneni, și de copiii noștri, dar când ați concesionat terenuri către firme în Parcul Cornișa, fără să fie finalizate lucrările, fără să fie utilități, nu v-a fost frică de DNA? Acum nu vreți să recepționați o lucrare în țiplă pentru că vă temeți că vă cheamă procurorii, dar când ați dat terenurile nu v-a fost? Na, copiii nu pot să vă dea nicio șpagă, nu cotizează la partid, și de ce să le mai dați un patinoar făcut din banii părinților lor.

Sărbătorile de iarnă ar trebui să reprezinte efortul vostru, al aleșilor locali, de a face un oraș mai frumos, de a face o perioadă de vis pentru copiii noștri. Nu v-am votat să stați adunați la o masă și să vi se pară că voi sunteți o rasă superioară și noi niște proști.

Nu îmi pasă de căcatul vostru de joc politic, îmi pasă doar că vă bateți joc de copiii noștri. În decembrie ar trebui ca orașul să fie pentru copii o minunăție, să își aducă aminte toată viața de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Le răpiți copiilor dreptul la niște amintiri de neuitat și pentru asta nu vă va ierta nimeni.

Patinoarul de la Polivalentă era minunat înainte, dar atunci nu era construit cel de la Cornișa. Știți ce se întâmplă cu o clădire nefolosită? Cam ce se întâmplă cu creierul vostru pentru că nu vreți să îl folosiți: se deteriorează!

Bogdan CALINIUCNiciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *