Toate problemele județului s-au rezolvat. Prefectul se ocupă acum de parcările din municipiu

Comunicat de presă superb transmis de Instituția Prefectului. După ce a rezolvat absolut toate problemele județului, prefectul Dan Șlincu a început să se ocupe de locurile de parcare din municipiul Botoșani.

E drept că administrația locală a municipiului, Primăria și Consiliul Local, este absolut IMPOTENTĂ în a rezolva situația de pe strada Pacea, din zona ACR, unde samsarii de mașini ocupă o bandă de circulație, dar să intervină public prefectul pentru asta… mi se pare puțin exagerat.



Adică, din câte știu eu, domnule prefect, la Spitalul de Copii încă nu există pe secții acel aparat care să găsească venele copiilor și sunt cazuri în care un copil este înțepat, la propiu, de peste 20 de ori să i se facă o perfuzie, în 2018.

Nici problemele de la Centrul de bătrâni de la Trușești nu sunt rezolvate în totalitate, domnule prefect. Județul Botoșani are o problemă mare cu bătrânii rămași singuri în casă și care sunt în imposibilitatea de a se întreține.

Știți, mult mai bine decât mine, că familiile din județ care au copii cu sindrom Down sau cu autism au o problemă cu lipsa grădinițelor.

Județul acesta are nevoie de investiții guvernamentale în infrastructura rutieră, în cea feroviară, pentru a spera la ceva mai bun în următorii ani, iar prefectul ar trebui să trimită din nou și din nou toate statisticile reale către ministere.



Încă sunt cozi la permise auto, acolo unde puteți la propriu să dispuneți măsuri.

Domnule prefect, dacă tot vă interesează municipiul Botoșani, poate puneți o întrebare pe unde trebuie să vedem și noi de ce nu se mai deschide sesiunea de finanțare unde Primăria să depună proiectul de reabilitare a sistemului de transport cu tramvaiul.

Știți că încă avem clădirea Teatrului Mihai Eminescu în paragină? Vă interesează acest proiect? Este peste drum de biroul dumneavoastră.

Să nu mă înțelegeți greșit, e bine că vă preocupă situația din municipiul Botoșani dar, totuși, locurile de parcare de pe o stradă… poate subprefectul să se ocupe, în cel mai rău cază, dacă vedeți că la Primărie nu e nimeni în stare să rezolve.

Sunt atât de multe probleme în tot județul în atât de multe domenii și unde dumneavoastră ați putea veni ca un fel de ”cap limpede” să găsiți și să oferiți soluții încât problema parcărilor pe strada Pacea pare așa … un moment de maximă plictiseală pentru dumneavoastră.

BOGDAN CALINIUC