Când PSD vrea să enerveze lumea și să scadă în sondaje îl lasă pe Costel Lupașcu să dea un comunicat de presă

Costel Lupașcu, deputat PSD Botoșani
Costel Lupașcu, deputat PSD Botoșani

Există câteva subiecte pe care politicienii locali trebuie să le trateze cu mare băgare de seamă pentru că opinia publică este extrem de atentă la ele și este irascibilă pentru că acele subiecte reprezintă niște eșecuri politice și administrative, adică sunt în mare belea din cauza politicienilor.

Unul dintre ele este cel al reabilitării Teatrului Mihai Eminescu. Din simbolul municipiului, clădirea teatrului a fost transformată de politicieni într-un șantier fără sfârșit, într-o catastrofă locală.

 

Ce face PSD Botoșani într-o perioadă de acalmie pentru a stârni revolta botoșănenilor, pentru a le reaminti acestora de ce nu au încredere în clasa politică și pentru a scădea organizația în sondaje?

 



 

Păi răspunsul e simplu: îl lasă pe deputatul Costel Lupașcu să dea un comunicat de presă.

Așa s-a rezolvat totul: revoltă, scârbă, scădere în sondaje.

Cum Dumnezeu a putut să trimită Costel Lupașcu un comunicat de presă care să stârnească indignarea botoșănenilor și cum de a fost lăsat să îl trimită… eu nu am nicio explicație.

Adică nimeni nu te întreabă nimic și te găsești tu să scormonești într-un subiect despre care nu trebuie să pomenești dacă ești politician decât dacă vii să anunți eventual că de mâine se reiau lucrările și că vor fi gata într-un an.

Deputatul Costel Lupașcu, culmea că este unul din ”noul val” din PSD, a trimis ieri un comunicat de presă în care anunța începerea unui concurs de desene ,,Teatrul Mihai Eminescu văzut prin ochi de copil’’.

 



 

”… are drept scop principal implicarea elevilor botoșăneni într-un exercițiu artistic prin care își pot exprima viziunea despre cum poate arăta Teatrul Mihai Eminescu după restaurare și consolidare. Mai mult ca oricând, în Anul Centenarului trebuie să ne gândim la un lucru esenţial pentru noi toţi, de aceea trebuie să respectăm și să promovăm simbolurile locale, se specifică în comunicatul de presă.

Acum serios? Domnul deputat a lipsit din Botoșani în ultimii cinci ani? O fi mai glumeț în perioada asta de la grătarele de 1 Mai? Vrea să ne enerveze atât de tare? Vrea să ne facem să urâm și mai mult politicienii și vrea să distrugă imaginea colegilor săi din partid?

Aloo! Domnule deputat, îi puneți pe elevi, ca ”exercițiu artistic” pentru promovarea imaginii dumneavoastră de parlamentar PSD de Botoșani, să deseneze un proiect la care un primar PSD a pierdut finanțarea de 5 milioane de euro, un proiect la care nu se știe nici până acum când vor relua lucrările iar despre când se vor finaliza… e mai posibil să nimerim numerele la Loto 6 din 49?

 



 

Atât de idioți îi credeți pe botoșăneni? Atât de proști credeți că sunt cei care v-au votat? Atât de mult dispreț puteți să arătați pentru copii?

Dacă vreți să faceți ceva pentru copii, mergeți la București, nu vă întoarceți până nu obțineți finanțarea pentru continuarea și finalizarea lucrărilor la Teatrul Eminescu, iar cu jumătate de an înainte de finalizarea lor lansați concursul de desene în care copiii să își imagineze cum va arăta modernizat simbolul orașului.

Până atunci, a încerca să îți crești notorietatea printre botoșăneni profitând de naivitatea copiilor, care nu te pot înjura, domnule deputat, și care nu pot, încă, nici vota împotriva ta la următoarele alegeri, este ceva foarte josnic.

Este bătaie de joc la adresa botoșănenilor și bătaie de joc față de acei oameni din PSD care chiar se zbat pentru Botoșani.

BOGDAN CALINIUC