Huncă a avut dreptate și păstrează șampania. În PSD Botoșani s-au amânat din nou alegerile

Opinie:

Deputatul Mihaela Huncă, lider Pro România, fost parlamentar PSD, mi-a declarat luni seară că nu crede că se vor face alegeri în PSD Botoșani și că acestea vor fi amânate din nou din diferite motive, la fel cum s-a întâmplat în ultimii doi ani.

Atunci am crezut că este o simplă declarație de om politic, o șicană pentru foștii săi colegi din PSD.

 

 

 

loading…

Eu nu cred că se vor face alegeri la PSD Botoșani. Ei se laudă de peste 2 ani la începutul fiecărei sesiuni parlamentare că vor face alegeri. Dau o șampanie dacă vor face alegeri! Logic, e mai comod să îi țină în provizorat Liviu Dragnea”, spunea, luni, Mihaela Huncă.

Anunțul liderilor PSD cu privire la participarea lui Liviu Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă venea să întărească suspiciunile legate de afirmația Mihaelei Huncă.

 

 

Loading…

 

Și imediat… miercuri, șoc. Alegerile din PSD Botoșani se suspendă din nou pe motiv că Dragnea și Dăncilă pleacă din țară.

 

După ce amâni timp de doi ani alegerile interne fără niciun motiv, acum le amâni pentru că pleacă D&D? Eu știam că la conducerea PSD Botoșani candidează în tandem Doina Federovici și Marius Budăi, nu Dăncilă și Dragnea.

Mihaela Huncă rămâne cu șampania și cu ceva puncte, multe ca număr, la capitolul încredere.

A avut dreptate!

INTEGRAL www.bogdancaliniuc.blogspot.com