Politică

Drept la replică: Iliuţă neagă orice scenariu în PNL împotriva lui Flutur

Referitor la articolul: Noii lideri PNL pregătesc deja un înlocuitor pentru Flutur la Primăria Botoșani doresc să fac următoarele precizări:

Publicarea unei astfel de informații, folosind surse neasumate și care nu pot fi verificate, este de natura a produce importante prejudicii de ordin politic Partidului Național Liberal.

Sursa, dacă este reală, pare a fi o persoană nemulțumită de rezultatul alegerilor interne din PNL, care încearcă astfel să se răzbune pe colegii care nu au votat-o pentru vreo funcție, implicând, din păcate, și numele Primarului Cătălin Flutur.

Nu confirm afirmațiile din articolul publicat de dvs., pentru că nu am avut în partid discuții de această natură, iar la nivelul organizației nu există planul pe care îl descrieți.

 

Cătălin Flutur are în continuare sprijinul organizației PNL Municipiu. De altfel, această declarație este una publică, și a fost făcută de subsemnatul în fața a peste 200 oameni, la ultima Conferință a organizației.

Dacă dl. Flutur va avea un mandat de succes, în mod aproape firesc va fi desemnat candidat pentru un nou mandat de primar și are mari șanse să-l și obțină.

Logica politică e simplă și e mai presus de speculațiile fanteziste și diversioniste ale unor persoane frustrate.

În concluzie, este total inoportun și provocator pentru unii membri ai organizației, să ne imaginăm acum scenarii în care PNL ar trebui să desemneze un alt candidat la Primăria Municipiului Botoșani.

Viorel Iliuță

Președinte PNL Municipiu