Politică

Achiței despre Federovici și drumul spre Iași: PSD la ordinul de partid este mai presus decât interesele botoșănenilor

Deputatul liberal Cristian Achiței a anunțat că va vota pentru demiterea ministrului Transporturilor cu gândul la starea dezastruoasă a drumurilor Botoșani-Târgu Frumos, Botoșani-Ștefănești și Manoleasa-Rădăuți Prut.

 

”Am semnat textul moțiunii simple împotriva ministrului Transporturilor și voi vota în plenul Parlamentului această moțiune cu convingerea că sunt în asentimentul tuturor botoșănenilor. Voi vota azi pentru demiterea ministrului PSD Răzvan Cuc după ce la întreg șirul de demersuri parlamentare pe care le-am făcut în tot acest an pentru efectuarea urgentă de investiții în infrastructura rutieră botoșăneană mi s-a răspuns doar cu ridicări din umeri, cu nepăsare și cu dispreț pentru locuitorii acestui colț de țară. Voi vota moțiunea nu ca un simplu gest politic, specific opoziției, ci ca o formă de protest concretă, cu gândul la peticele și denivelările fără număr de pe drumul național Botoșani-Târgu Frumos, la starea deplorabilă a drumului național Botoșani-Ștefănești, la rușinea reprezentată de ultimul drum național de pământ, Manoleasa-Rădăuți Prut”, a postat Achiței pe contul său de Facebook.



Acesta nu a ratat ocazia să îi critice pe parlamentarii PSD de Botoșani și îi acuză că pentru ei ordinul de partid este mai important decât interesele botoșănenilor.

 

”Dacă interesele botoșănenilor care i-au votat anul trecut ar conta mai mult decât meschinele interese de partid, și parlamentarii PSD de Botoșani ar trebui să mi se alăture în votul pentru demiterea ministrului Cuc. Nu sunt naiv și știu că nu o vor face. De ce? Pentru că la PSD ordinul de partid este mai presus decât interesele botoșănenilor!”, a completat Cristian Achiței.