Politică

Președintele PNL Botoșani prinde curaj și vorbește despre salariile tăiate de PSD

Comunicat de presă: Partidul de guvernământ a demonstrat la începutul acestui an că promisiunile cuprinse în programul de guvernare în ceea ce priveşte aplicarea măsurilor fiscal-bugetare nu sunt sustenabile.

 

Astfel se explică faptul că mii de oameni s-au trezit peste noapte cu salariile diminuate, în unele cazuri chiar cu sume cuprinse între câteva sute şi 1.000 de lei, ceea ce este imens pentru bugetul familiilor românilor.

 

Pe de altă parte, guvernanţii au continuat cu nonşalanţă să mintă românii, de parcă cu toţii am fi lipsiţi de minte şi judecată, aşa cum pare a ne eticheta PSD! Cu alte cuvinte, partidul-guvern ne ia de proşti pe toţi!

 



 

Lucrurile nu stau însă atât de roz precum ni se prezintă situaţia ţării din birourile Palatului Victoria! România reală este departe de ceea ce ne spune PSDragnea, iar faptul că venitul mediu al locuitorilor din judeţul Vaslui l-a depăşit pe cel al botoşănenilor spune multe! Trist este faptul că adevăratele probleme ale României continuă să fie nerezolvate, iar acestea nu apar în niciun capitol al programului de guvernare al PSD! Actul de guvernare este total haotic, singura aşa-zis „realizare” trâmbiţată, cea a creşterii economice, neregăsindu-se în buzunarele oamenilor!

 

 

 

 

România se îndatorează permanent şi accentuat, fapt ce va avea repercusiuni negative pe termen mediu, şi chiar scurt. Este inadmisibil să spui că introduci anumite măsuri, să le inserezi în programul de guvernare, şi apoi să renunţi la ele deoarece nu sunt bune! Astfel s-a petrecut cu impozitul pe cifra de afaceri, cu taxa de solidaritate, cu impozitul pe gospodării şi multe alte aberaţii, din care românii nu au înţeles absolut nimic!

Dispreţul este cuvântul de ordine al miniştrilor din cabinetul doamnei Dăncilă! Noul ministru al Transporturilor ne spune că habar nu are când vor fi date în folosinţă noi porţiuni din autostrăzile României, la care se pare că se lucrează degeaba de ani buni, şi nici care vor fi acestea! Mai mult, acest ministru îşi permite să îşi şi bată joc de români, spunându-ne că tronsoanele de autostrăzi vor fi inaugurate „când vor fi gata”!

 

 

loading…

 

Măsurile, proiectele, politicile publice, strategiile, agenda reală a cetăţenilor, lipsesc cu desăvârşire din preocupările acestui guvern ultra-dimensionat, cel mai numeros Executiv din Europa! Îmi exprim încrederea că oamenii nu mai pot fi păcăliţi la infinit cu minciunile PSD! În acest condiţii, eu le spun românilor să nu aibă aşteptări, deoarece vor suferi noi dezamăgiri! Şi le mai transmit să gândească de zece ori înainte de a mai pune ştampila „votat” pe acest partid, care va duce România într-o prăpastie economică şi socială de proporţii!

 

Senator PNL Botoşani,

COSTEL ŞOPTICĂ